Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra izgalmas lenne kihozni a férfit egy passzív biszex srácból, vagy az ilyen srácokat már nem tekintenétek igazi pasinak?
Figyelt kérdés
#szex #biszexualitás #anális #popsi #heteroszexualitás #műpénisz #farok #szerepcsere #felcsatolható #biszexuális
2017. aug. 12. 11:12
1/9 anonim válasza:
Nekem ő nem férfi, de szóba sem állnék biszexuális férfivel, ahogyan engem sem vonzanak a nők.
2/9 anonim válasza:
Nagyon izgatnak a biszex pasik, úgyhogy szívesen.
20/L
3/9 anonim válasza:
aki biszex, az nem férfi, szóval szerintem ezzel megválaszoltam a kérdésedet. ahogy az első mondta, nekem se kéne soha az életben nő, a pasim se vágyjon másik férfira.
19/L
4/9 anonim válasza:
Miért ne lenne férfi az, aki biszex? Ugyanúgy farka van.
Ennyierővel, nekem nem nő, akinek barna a haja, vagy laposak a mellei, sőt azok se, akik szeretik a disznóhúst.
Hihetetlen, milyen ostobák egyesek
5/9 anonim válasza:
Nem értem, mi bajod van a biszexekkel? Ha egy nő szeret nunit nyalni, akkor ő szerinted már nem nő? Érdekes az elképzelésed a nemekről, még érdekesebb a szexuális irányultságról.
6/9 anonim válasza:
pontosan, ha egy "no" szeret nunit nyalni, az nem no. ennyi.
7/9 anonim válasza:
Akkor mi? Xd
Nekem az nem nő, aki nem képes tisztelettel bánni a másikkal.
8/9 A kérdező kommentje:
Húha, nem szerettem volna ilyen, frontvonalakat megnyitni, csak feltenni eg, izgi kérdést. ☺️
2017. aug. 13. 10:45
9/9 anonim válasza:
kinek mi fér bele a nő kategóriába, de maradjunk annyiban, hogy én ízig-vérig nő vagyok, mert 0%ban vágyok p ncira. és aki normálisan gondolkozik, az így van ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!