Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Szerintetek kellene tartani...

Szerintetek kellene tartani apák napját is úgy mint anyák napját? (Otthon, iskolákban, óvodákban)

Figyelt kérdés
Engem komkrètam nagyon zavar hogy csak az anyàkat ünnepeljük. Az apukàk is ugyan olyan figyelmet èrdemelnènek.

#anya #Apàk #ünnep. szeretet
2017. jún. 19. 17:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az anyák napja is felesleges a jelenlegi formájában. Erőltetett és csak arra jó, hogy a virágosnak legyen még egy nap az évben, amikor az amúgy szálanként 200 forintos virágot szálanként 900-ért adhatja.
2017. jún. 20. 14:11
 12/13 anonim válasza:

#5-ös én kiskoromban rühelltem az ilyen rendezvényeket. Nem arról van szó, hogy anyámat nem szerettem.

A kérdőnek: még a Google kezdőlapja is az apákat hirdeti. Kell ennél több? Legtöbben úgy is csak a neten élnek. Akkor meg lehet keresni Apák napi videókat hidd el vannak. Az ember alkalmazkodjon ahoz ami van a legjobb módon ne pedig erősködjön minden eredmény nélkül.

Az anyák napja is arról szól, hogy a gyereke ajándokkozza meg az anyját.

Ha egy apát szeret a gyereke ugyanúgy megteheti, nem kell belőle még több kötelező ünnepélyt tartani, végtére is a szeretről szól leginkább.

2017. jún. 22. 08:20
 13/13 anonim ***** válasza:
45%
Most lehet, le leszek pontozva, de megértem, hogy miért nem kapott akkora hírverést az apák napja nálunk. Sajnos még mindig tök gyakori az, hogy még ha anyu is dolgozik, a gyereknevelés egészben rá van lőcsölve, apu meg mennyire király, ha a gyerek buksiját megsimizi napi 1x, hétvégén meg 2 órára elviszi moziba vagy focizni (és apu a jó zsaru szülő, mert nem ő nevel, nem ő szabja meg a szabályokat, hanem azt simán rátestálja anyura, hogy őt szeressék jobban... közben meg anyu főz, mos, takarít, bevásárol, tanul a gyerekkel, viszi orvoshoz stb.). Persze, én örülnék, ha lenne ilyen ünnep, mert rengeteg fantasztikus apa van, akit meg kellene ünnepelni... csak jó lenne, ha az apák minden esetben rendesen kivennék a részüket a gyerekek körüli teendőkből.
2017. jún. 22. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!