Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátnőmet, hogy ne dolgozzon? El tudom tartani, és azt szeretném, ha otthon lenne.
Nem lenne olyan indok, amivel én ezt elfogadnám.
Bútornak érezném magam, nem önálló embernek.
A férjem 5x annyit keres, mint amennyire szükségünk van, megtehetném, hogy itthon maradok, a gyerekek mellett pár évig meg is tettem, de aztán mentem vissza dolgozni. Képtelenség, hogy ne csináljam. A karrierem fontos nekem.
Ebben az esetben én azt mondanám, hogy mivel nem kell aggódnia az anyagiak miatt, vagy ne dolgozzon, vagy olyat csináljon amit szeretne.
30/f
A kamukérdés-érzékelő az "enyhe" tartományban jelez.
Ne akard rávenni. Nem lesz jó vége.
Lehetőségek:
1.Elhajt a fenébe (jogosan), hogy így akarsz egy potenciális alá-fölérendeltségi viszonyt kialakítani, és ő nem vevő az aranyketrecre.
2.Belemegy és onnantól neked annyi. Kezdetben nem, de aztán szépen megszokja a jót, és onnantól kezdve kicsi az esély a jó irányra. Talán félrelép, mert keveset vagytok együtt, de ő unatkozik, talán csak megszokj a jó életet és utána örökké evidens lesz, hogy ő nem dolgozik, csak te. Akkor is ha téged kirúgnak és rosszabb helyre kerülsz. És te leszel egyszemélyben a hibás a szerényebb életmód miatt.
3.Olyan vagy, mint nagyapám, hogy maradjon csak otthon, jól őrizve a feleség? Nehogy valaki más férfivel is beszéljen? Remélem nem.
Szóval leginkább sehogy. Tedd amit korábban javasoltak, biztosítsd, hogy nem kell agyonhajtania magát.
A 3-as jót mond. De te ismered a barátnődet, vannak sokan akiknek nyűg dolgozni és örülnének a lehetőségnek.
Esetleg azon érdemes lehet elgondolkodni (főleg neki, de neked is), hogy emiatt esetleg kiszolgáltatott helyzetbe kerülhet hosszútávon (munkatapasztalat hiánya, nyugdíj).
Ès a barátnődnek is az az álma, hogy otthon húzogassa a punciszőreit, nèzze hogy nő a fű???
Soha nem függnèk ennyire mástól! Ha holnap elütne tèged a busz, akkor a barátnődnek ugrott az eltartója...
Ha egy gyárban szalagmunkás, vagy más monoton munkát csinál nevetségesen alacsony bérért, úgy, hogy egész nap pörögni kell, akkor simán rá tudod venni.
Ha a munkája egyben a hivatása is, és tudja csinálni, akkor nem fogod tudni rávenni, de ebben az esetben nem is baj.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!