Szerintetek kellene tartani apák napját is úgy mint anyák napját? (Otthon, iskolákban, óvodákban)
Szerintem is kéne. Sokan azzal jönnek, hogy a férfi a gyereket csak megcsinálja. Nos, a férfi lehet, de egy apa ennél azért több. Igenis megérdemlik, hogy megünnepeljük őket. Vagy ennyi erővel ne legyen anyák napja sem, hiszen szülni bárki tud gyereket, felnevelni már nem.
Az igazi apukák ugyanúgy megérdemlik a figyelmet, ahogy az igazi anyukák is. A gyerekével nem törődő szülő pedig nem.
Szerintem alapból jobb lenne az emberek és főleg a gyerekek kedve, ha több ilyen kis ünnep lenne, nem csak a szigorúan hagyományos, magyar, keresztény, megszokott ünnepek, amikor fehér ingben végig kell ülni egy unalmas rendezvényt.
Én támogatnám, hogy Apák napját is ünnepeljük úgy, mint az Anyákét. Semmivel sem kevesebbek. Sőt, sok gyereknek csak apukája van...
Engem nem zavar. Nem ezen múlik az, hogy milyen apák vagyunk.
32/F
Igen, van apák napja, csak nem tartják.. addig, amíg a közmédia nem kapja fel, szerintem nem lesz általánosan ismert és megtartott ünnep.
Ha minden évben már apák napja előtt erről zengenének a kertévék és a rádiók (mint ahogy az anyák napját mindig teljes gőzzel nyomják), akkor lehetne változást elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!