A kistesómnak szeretnék egy Halloween bulit szervezni. A dekoráció már kész, a kaja ötletek is meg vannak, de hiányoznak a játékok. Nem tudnátok segíteni?
Álljatok párba, és vegyetek magtokhoz 1-2 tekercs wc papírt.
A játék lényege, hogy aki minél gyorsabban rátudja tekerni a wc papírt a másikra, az nyer. (az egyik tekeri, a másik pedig áll, és a végén úgy fog kinézni, mint egy múmia :) Biztos élveznék a játékot :) ;)
Színező szerintem az ő korosztályának való. Neten sokat találhatsz, csak ki kell nyomtatni. :)
Pl.:
Itt van még jó sok ötlet:
Itt van például a ragaszt fel a szamár farkát halloweeni verziója, hogy bekötött szemmel kell jó helyre ragasztani a valamilyen halloweeni figura egy részét.
Vagy ezek a célbadobálós játékok is élvezetesek lehetnek.
Bingo se túl bonyolult és főleg csak a szerencsén múlik.
köszönöm nagyon jó válaszokat írtatok :) tetszenek, csak sajnos csak ketten leszünk ezért írhatnátok valami ilyesmit (írtatok olyat is ami erre vonatkozik)
előre is köszönöm :)
Nagyon-nagyon szépen köszönöm :)
Sokat segítettetek :) örülök hogy kiírtam ide....
csoda jó ötleteket kaptam köszönöm!!!
Holnap Halloween ezért már nem kérek válaszokat :)
BOLDOG HALOWEEN-t mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!