Halloweenről kell angolórára kisfilmet készíteni, mit filmezzek, hova érdemes elmenni?
Miről szóljon? Hogy Magyarországon vagyunk és nem Amerikában. Sajnos, sokan vannak akik ünneplik. Írt ide egy anyuka, aki a 8 hónapos gyerekének akar jelmezt.
Erről az amerika-majmolásról írd meg a véleményedet. Maskarába öltözni nem temetőbe menés helyett, hanem farsangkor kell.
Kedves előző válaszoló, ha te nem szereted a halloween-t nem kötelező leszólni, mert igazából senkit nem érdekel.
De ha már mindenképpen le akarod szólni, akkor előtte nézz is utána és aztán okoskodj:
"maskarába öltözni nem temetőbe menés helyett, hanem farsangkor kell" nos nemtudom mennyire vagy tisztában a tényekkel hogy temetőbe november 1-én kell menni halloween pedig október 31-én van:)) senki nem öltözik maskarába temetőbe menés helyett:)
Menj fel a Youtube oldalára, ott találsz néhány kisfilmet, amit iskolások készítettek erről az ünnepről.
Nem tudom elküldeni a linket, mert gyenge a sávszélességem.
Ahhoz, hogy akármit is tudjak amatőrként filmezni, kellenének helyszínek, vagy ilyesmik, ahol dekorálnak, ünnepelnek stb. Itt most sajnos nem az a kérdés, hogy ünnepeljük-e, és nem véleményem kell beletenni, hanem dokumentumfilm szerűséget kellene csinálnom.
Mindenesetre köszönöm az eddigi válaszokat.
Kedves, 21:49-es, nee it nincsen halloween!? Egy világ dőlt össze bennem!! - remélem érhető írásban is a szarkazmus.
20:43-as köszönöm az ötleteket, tököt már faragtam is, hát olyan lett, amilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!