Halloween buli ötletek? (Többi lent) 13/l
Új suliba mentem idén és van 3 lány akivel nagyon jóba lettem és meg szeretném őket hívni Halloweenkor. De nem tudom, hogy milyen meghívót tervezzek és hogy milyen programok legyenek, hogy díszítsem fel a házat?! Jelmezbe kelljen jönni? Mit csináljak, hogy mindenki jól érezze magát?
(Az egyik lány ilyen bulizós típus, twilight rajongó. A második lány is szeret hülyülni, de ő inkább kicsit visszafogottabb, néptáncol. A harmadik lány kicsit visszafogottabb, de ő is imádja a zenét meg jókat lehet vele röhögni...stb.)
A normális válaszokat előre is köszönöm.
Díszítsd ki a házat ijesztőre majd ha a csajok szeretik a kemény zenét tedd be. Ne öltözz jelmezbe mert lehet, hogy gyerekesnek találják majd. Legyél laza de tényleg ne túl laza hanem közepes. Próbálj meg beszélni mind a hárommal mélyülj bele azt a buli után sulikezdéskor kérdezd meg milyen volt a buli. Bulizás közben néha menj el a szobádba vagy tűnj el egy kicsit, hogy szellemesebb légy.
Remélem segíthettem. :)
Fiúk tartsanak együtt.
,,Fiúk tartsanak össze"? #1, ő azt írta, 13/l. Az lány. És szerintem ne futkosson ki, én azt nem bírnám. Meg szerintem öltözzenek be, talán adj meg kategóriát is(pl. horror, félelmetes). Én élvezném, lehetne röhögni vagy ámulni a jelmezeken.
13/L
Ha tudsz sütni, esetleg anyukád segítőkész és lelkes, akkor együtt süthettek valamilyen sütit. Egyik barátnőméknél egyszer sírkövekkel díszített csokitorta volt. A teteje csoki, olyan, mintha a temetői föld lenne, a sírkövek meg piskótából voltak, azt hiszem. Ha rákresel ilyenekre neten, biztos találtok valami könnyebb, de ötletes receptet. :)
Mi rémtörténeteket meséltünk ilyenkor egymásnak, meg szellemet idéztünk gyertyával. (Azzal csak óvatosan,mi majdnem felgyújtottuk egyszer a szőnyeget...)
Ha jó barátok vagytok, akkor nincs mitől tartani, jól fogják magukat érezni. Hozzanak ők is zenét, te is keress valami jót, esetleg ijesztőt. Faraghattok tököt is, az is jó tud lenni. Meg akár süthettek is tököt, akkor a vacsora is megvan. (Azért kérdezd meg, szeretik-e).
A lakást díszítsd fel, ha jó a kézügyességed, akkor ezzel nem lesz gond. :)
21/L
Köszi az ötleteket!
Persze jöhetnek még :)
-nézzetek horror filmet
-hallgassatok hangosan zenét
-nasizzatok! AMMINYI CSAK BELÉTEK FÉR!
-díszítsétek fel a házat
-énekeljetek
-meséljetek rémsztorikat
13/L az én bulimon is ez lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!