Halloween bulit tartunk hatan a barátnőimmel ötleteket kérnék?
Pinterestet érdemes megnézned, itt kulcsszavak alapján lehet keresni.
Link: [link]
Innen szerintem jó ötlet a kis múmiák készítése virsliből meg leveselestésztából, meg a ropiból és sajtból elkészített seprű, illetve szemgolyó pl.: tojásból eg olívabogyóból, vagy lehet rffaelo golyót is csinálni és közepébe meg cukorkát tenni. Továbbá nekem tetszik az az ötlet is , hogy egy műanyagkesztyűben lefagyasztotok vizet és egy nagy üvegtálba teszel pl. feketeribizlivet vagy málnaszörpöt és a fagyasztott kezet beleteszed.
Lehet olyat is csinálni italnak, hogy gyógyszertárban veszel streil gézt kb. 150 Ft és kis üdítőre vagy nagy 1 literes üdítőpalackra rátekered, celluxal leragasztod és vagy rajzolsz vagy veszel rá felragasztható szemet röltex boltban. Szerintem még egyszerű fehér csokiból szellemet csinálni úgy, hogy megolvasztod a csokit és megsütöd, a szeme pedig sima csokicsepp.
Köszönöm szépen mindenkinek:) jól sikerült:))
Ment a zöld kéz mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!