Mit rontok el mindig a Tippmixemen?
Figyelt kérdés
Kb egy hónapja fogadok újra, de csak bukok. Eleinte duplázgattam nagyobb összeggel, kb 0án voltam, aztán minusz.. Befejeztem, elkezdtem 200as szelókat rakni. Ezeken a szelvényeken a minimum odds 15szörös volt. Átlagban egy ment el mindig, pedig voltak ott bőven 2-es odds felettiek amik simán jöttek. Tudnátok segíteni?2015. márc. 19. 01:56
11/12 anonim válasza:
Én ugyan így vagyok... Mindig 1 vagy 2 megy el... De ezzel midnenki így van.
Jégkorongra és kosárlabdára nem szabad tenni, mert nagyon kiszámíthatatlan. Én csak focira szoktam, de nagyon sok dolgot figyelembe kell venni egy tipp megtételekor: Forma, egymás elleni meccsek, liga pontok száma, sérültek száma, stb.
12/12 anonim válasza:
Nézzetek be ide, én idáig meg vagyok velük elégedve, ingyen írják ki a szelvényeket. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!