Mit rontok el mindig a Tippmixemen?
Figyelt kérdés
Kb egy hónapja fogadok újra, de csak bukok. Eleinte duplázgattam nagyobb összeggel, kb 0án voltam, aztán minusz.. Befejeztem, elkezdtem 200as szelókat rakni. Ezeken a szelvényeken a minimum odds 15szörös volt. Átlagban egy ment el mindig, pedig voltak ott bőven 2-es odds felettiek amik simán jöttek. Tudnátok segíteni?2015. márc. 19. 01:56
1/12 A kérdező kommentje:
Keddi szelvényem (2015.03.17.):
Atl. Madrid - Bayer Lev. H 1.62 pipa
Monaco - Arsenal V 2.03 pipa
Energia Targu Jiu - Le Mans 3.m. H 2.07 pipa
Ipswich - Bolton H 1,6 pipa
Bautista - Sock H 1,25 ELMEGY
2015. márc. 19. 02:00
2/12 anonim válasza:
Azzal rontod el, hogy jatszol.
3/12 anonim válasza:
Ugye azt tudod hogy a szerencsejatekokban a tobbseg veszit?
4/12 anonim válasza:
Ha tudnád, hogy hányan vannak ezzel így!
5/12 anonim válasza:
A kiìrt kèrdès kategòriàjàt nem talàlod el, nem hogy meccseket!
6/12 anonim válasza:
nincs megfelelő bankroll menedzsmented összevissza fogadsz mindent, és számodra a sportfogadás csak annyi hogy H D vagy V..
Ezzel persze nincs semmi baj. a legtöbb sportfogadó ilyen.
7/12 A kérdező kommentje:
Kicsit kifejtenéd jobban, hogy mire gondolsz bankroll menedzsment alatt?
2015. márc. 19. 14:49
8/12 anonim válasza:
mi ez a bautista? gondolom tenisz meccs nem? hát ezt itt rontottad el sajnos. vannak sportágak amikre kifejezetten veszélyes fogadni. ilyen a tenisz is meg nálam a kosár is. nekem zsinórba jött a 4. szelvényem hosszú kihagyás után. nem teszek se kosárlabdát, se teniszt, se darts-ot... csak foci+kézilabda
9/12 anonim válasza:
már nem azért, de Sock otthon játszott az indian wells-i tornán és egészjó formában is van, én őt tettem meg, nem pedig Bautistát :D
10/12 anonim válasza:
Ja aZ igaz minéél kevesebb a részt vevő egy sportágban annál könnyebb manipulálni. Ilyen a tenisz, snooker stb.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!