Miért nem sikerül a cukorgyanta? Mit rontok el?
Figyelt kérdés
Ez alapján csináltam cukorgyantát, már másodszor. Először abszolút nem sikerült, túl hamar megkeményedett és használhatatlan volt. Másodszor több vizet és citromlevet tettem a cukorhoz, picit tovább melegítettem mint először, és akkor már jobb állaga volt, viszont mikor a kezembe vettem és nyújtani akartam akkor ahogy a hideg vízzel hozzáértem egyre gyorsabban keményedett és nem is ragadt, képtelenség volt használni.
Mit rontok el szerintetek?
2015. márc. 17. 16:45
1/1 anonim válasza:
Ne aggódj, nekem sem ment, pedig vagy tízszer próbáltam. Vettem egy patronos gyantamelegítőt, szuperül működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!