Átlagosan mennyit költesz havonta ajándékokra?
Figyelt kérdés
Én most számoltam ki, 35ezret költünk havonta ajándékokra. Ezt kicsit sokallom. Van 3 gyerek, párommal mi ketten, 4 szülő (enyém és páromé), egy testvér, 1 nagyszülő, 1 keresztszülő. Ezeknek ünnepeljük a névnap, szülinap, húsvét, karácsony, anyáknapja ünnepeket, kb 5-10ezer Ft értékben veszünk ajándékot. Tehát 12 fő x 4 ünnep évente plusz az anyáknapja 4 főre 5000 Ft-tal számolva az 260ezer Ft egy év alatt. Másnak is ennyi elmegy ajándékra?2014. jún. 17. 11:29
11/11 anonim válasza:
Nem kell ennyire túl lihegni szerintem ezeket. És nem kellenek nagy ajándékok, húsvétkor és karácsonykor és elég a szép szó, vagy az ha a család együtt tölt egy kis időt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!