Mennyit költöttek ajándékokra?
Figyelt kérdés
Kinek mit vettetek?2012. dec. 21. 19:06
1/6 anonim válasza:
5-10 ezer FT fejenként. Az titok, hogy kinek mi lesz, mert gyakran szokták figyelni a tesóim az itteni tevékenységeimet, felismernek már pusztán a 88%-ból... Bocs! :)
2/6 anonim válasza:
50 ezer ft, 9 emberre.
Én se írom le kinek mit,mert hátha párom látja:)
3/6 anonim válasza:
Barátomra 6 ezret. (póló+bonbon)
Szüleimnek,tesómnak nem vettem semmit.
18/L
4/6 anonim válasza:
Persze a mai fiatalság csak a haverokkal meg barátokkal törődik a szülőknek meg nem adnsk semmit pedig nekik köszönhetnek mindent
5/6 A kérdező kommentje:
EZ hülyeség, eddig kb 35000.et költöttem és csak családtagjaimra.
18 vagyok.
2012. dec. 22. 12:32
6/6 anonim válasza:
4500 Ft-ot
Ebből anyának vettem nyakláncot fülbevalóval, apának virágzó teákat, húgomnak meg egy nagy gyertyát.
Eddig mindig kézzel készítettem vmi hasznos dolgot, de már most semmit nem bírtam kitalálni, mivel már majdnem minden ötletet ellőttem az évek során, vagy ha nem én, akkor hugim.
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!