Ti mennyit szántok karácsonyi ajándékokra?
Készíteni fogok ajándékot, mert minden pénzünket félretesszük esküvőre és autóra. Az összesre max. 1-2 ezret.
24N
Ami itt értelmetlen az néhány válaszoló, most miért ne kérdezhetné meg?
Mi közöd van hozzá?
Egyébként kb 25-30 áll meg a dolog.
Mi németországban élünk. Innen visszük az ajándékok többségét. 10 embernek akarunk ajándékot adni.
Az h mennyiért az változó. 6-30€ között van fejenként. Nézem az árát persze, de az alapján döntök, h kinek mi a jó. Mert pl. anyám ajándéka összesen 6€-ba került, míg tesómé 30-ba. Apáméra 8€ költöttünk, a nagyikra meg fejenként 10-et.
Nálunk az a lényeg, h a másik örüljön és minket se vágjon földhöz a költekezés.
Mellesleg életem legszebb ajándéka, egy 300Ft-os használt regény volt a páromtól. A kedvenc írómtól. Ő ezt sajnos nem érti meg, mert az a tipus, aki szerint ha olcsó már nem
Mi németországban élünk. Innen visszük az ajándékok többségét. 10 embernek akarunk ajándékot adni.
Az h mennyiért az változó. 6-30€ között van fejenként. Nézem az árát persze, de az alapján döntök, h kinek mi a jó. Mert pl. anyám ajándéka összesen 6€-ba került, míg tesómé 30-ba. Apáméra 8€ költöttünk, a nagyikra meg fejenként 10-et.
Nálunk az a lényeg, h a másik örüljön és minket se vágjon földhöz a költekezés.
Mellesleg életem legszebb ajándéka, egy 300Ft-os használt regény volt a páromtól. A kedvenc írómtól. Ő ezt sajnos nem érti meg, mert az a tipus, aki szerint ha olcsó, már nem is lehet igazi ajándék.
Furcsán is nézett, a 6€ és a 30€ különbségnél, amikor mondtam, h a 6€ mellé semmi pluszt nem adunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!