Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyit tervezel költeni...

Mennyit tervezel költeni karácsonyi ajándékokra gyerekeidnek?

Figyelt kérdés
2012. okt. 25. 15:46
 1/9 anonim ***** válasza:

Kisfiammal jól kiszúrtunk, dec. 16-án született. :))

Mikulásra kifestőt, színes papírt, ollót, ragasztót kap (3 éves lesz most).

Szülinapra és Karácsonyra Bálint Ágnes mesekönyvet, Micimackós memóriakártyát és rollert kap, kb. 15 ezer Ft értékben.

2012. okt. 25. 15:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Egy van még csak, és még csak egy éves lesz karácsonykor, de több mindent fog kapni!

Amit eddig elterveztünk kb. 20-30 ezerbe fog kerülni!

2012. okt. 25. 15:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Én tudok mondani egy árat....kb előre megszoktam venni,mert e

Kislányomnak (4 év) amit vettem.....kicsi bőröndöt (nyaraláshoz) meg 5 db Anna Peti könyvet, egy éneklő csipkerózsikát van benne matrica(3d-s szereti nagyon)

Fiam kap(2év) Chuck dömper meg vettem még vmi,de nem jut eszembe mit, talán emeletes garázst.

Keresztfiam kap egy tolltartót és feltöltöttem neki jó minőségű (három oldalú)ceruzákkal....na ez nagyon sokba került...Elsős lesz azért kapja

Keresztlányom pedig Barbies plédet barbies párnával....

Első olvasásra soknak tűnik,de mindet használtan vettem,de olyan szép állapotban vaanak hogy boltba illők.Természetesen a tolltartó az újonnan van,azért írtam hogy az egy vagyon volt.

2012. okt. 25. 16:09
 4/9 anonim ***** válasza:
3 vok...lemaradt kb 20 és 30 e ft között van a 4 gyerek.
2012. okt. 25. 16:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Déditől kap egy tescós fa vonatos terepasztalt,ez már megvan,mert féláron volt múlt hónapban 9000-ért

kap Anna,Peti Gergő könyvet,nyomdát,vizilovat,most az a kedvence

a többit még nem tudom

olyan 40-50 ezer között fog kapni,de ezt család szinten,nem csak tőlünk

2012. okt. 25. 18:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Mivel még csak másfél éves, ezért nincs nagy jelentősége az ajándéknak. Sok mindene megvan. Könyvet már megvettük, még lehet veszek valami apróságot. Kb 5 ezer forint. Az igazi ajándék a karácsonyfa, hogy együtt a család egész nap, elmegyünk sétálni, jókat eszünk és sokat játszunk - ez neki többet ér.
2012. okt. 25. 18:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Én folyamatosan veszegetek ajándéknak valókat, már nyáron el szoktam kezdeni. Ha meglátok valamit ami majd jó lesz valakinek a családból és éppen jutányos áron van, akkor megveszem. Így az ajándékok nagy része már meg is van. A kislányomra eddig olyan 15-20 ezer Ft körül költöttünk. De mivel nem vagyunk nagyon eleresztve, jobb így hogy nem egyszerre kell ekkora összeget kiadni.
2012. okt. 25. 20:06
 8/9 anonim ***** válasza:
5-max 10 ezerig megyünk. Fiam 3 éves testvére nincs. Hogy mit veszek majd még nem tudom.
2012. okt. 25. 21:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Sokat nem , mert szerintem nincs értelme. Lehet venni olcsóbban is értelmes játékot, nem kell azért több 10.000 Ft.-ot költeni. Kisfiam laptopot akart (mert ugye apának is van), így most akciós volt a Tecsoba meg is vettük. Így megúsztuk kb. 3000 Ft.-ból. Mást szerintem nem kap.
2012. okt. 26. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!