Mennyit tervezel költeni karácsonyi ajándékokra gyerekeidnek?
Kisfiammal jól kiszúrtunk, dec. 16-án született. :))
Mikulásra kifestőt, színes papírt, ollót, ragasztót kap (3 éves lesz most).
Szülinapra és Karácsonyra Bálint Ágnes mesekönyvet, Micimackós memóriakártyát és rollert kap, kb. 15 ezer Ft értékben.
Egy van még csak, és még csak egy éves lesz karácsonykor, de több mindent fog kapni!
Amit eddig elterveztünk kb. 20-30 ezerbe fog kerülni!
Én tudok mondani egy árat....kb előre megszoktam venni,mert e
Kislányomnak (4 év) amit vettem.....kicsi bőröndöt (nyaraláshoz) meg 5 db Anna Peti könyvet, egy éneklő csipkerózsikát van benne matrica(3d-s szereti nagyon)
Fiam kap(2év) Chuck dömper meg vettem még vmi,de nem jut eszembe mit, talán emeletes garázst.
Keresztfiam kap egy tolltartót és feltöltöttem neki jó minőségű (három oldalú)ceruzákkal....na ez nagyon sokba került...Elsős lesz azért kapja
Keresztlányom pedig Barbies plédet barbies párnával....
Első olvasásra soknak tűnik,de mindet használtan vettem,de olyan szép állapotban vaanak hogy boltba illők.Természetesen a tolltartó az újonnan van,azért írtam hogy az egy vagyon volt.
Déditől kap egy tescós fa vonatos terepasztalt,ez már megvan,mert féláron volt múlt hónapban 9000-ért
kap Anna,Peti Gergő könyvet,nyomdát,vizilovat,most az a kedvence
a többit még nem tudom
olyan 40-50 ezer között fog kapni,de ezt család szinten,nem csak tőlünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!