Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Halat hogyan készíted el...

Halat hogyan készíted el gyerekeidnek?

Figyelt kérdés

A lányom nem nagyon akarja mostmár megenni, igaz csak a rántott halla próbálkoztam.


Kiderült,hogy diátoznom kell, így én is örülnék valami klassz receptnek, ami gyorsan megvan, finom,


2012. okt. 10. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretm, és a család is:):

sütőzacskóba beteszem a halat kicsit sózva borsozva, mellé teszek kakukkfüvet, vagy más zöldfűszert, persze ha szárított van az is jó, és kábé 20 perc alatt megpárolom. Ha fagyasztott, elég a párolódáshoz a víz, amit enged, ha friss, akkor is:). Ha megpárolódott, akkor kinsitom a zacsit és meg"pirítom".

De szoktam sinám só- borssal vagy egyéb fűszerrel, amit ehet a gyerek simán kevés olajon átsütni, az is kedvenc:).

2012. okt. 10. 12:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is a párolós megoldást és az ős régi olajban sültet szoktam készíteni. Mondjuk mi levesnek is nagyon szeretjük, ebben az esetben ugye főtt.
2012. okt. 10. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Paradicsomos-halas tészta: pici olajon aprított fokhagymát megfuttatsz, rádobsz egy konzerves rio mare tonhalat (olajosat vagy vizeset, mindegy, de lecsöpögtetve), egy konzerves aprított héj nélküli paradicsomot - lehet paradicsompüréből vagy házi paradicsomléből is csinálni -, bazsalikom, petrezselyem, pici só, és összerottyantod. Aztán natúr tömlős sajtot (én Lidl-ben veszek from'dor krémsajtot, ez tartósító és egyéb mű izé mentes), és összeforralod picit. Főtt durum penne vagy spagetti tésztával összekevered a szószt, esetleg még sajtot reszelhetsz a tetejére.
2012. okt. 10. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi épp tegnap ettünk halat, fagyasztott tengeri halfilé volt. Csináltam egy sűrű palacsinta tésztát(sósan-nem cukrosan), a halat bekentem zúzott fokhagymával és sóval majd a tésztába forgattam és úgy sütöttem ki. A fokhagyma persze elhagyható..Diétázásnál persze nem tudom így ehető-e?!
2012. okt. 10. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki epekő, úgyhogy fokhagyma, olaj, panír mellőzve:(:(:(
2012. okt. 10. 13:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az első megoldást válaszd - pici só, bors, esetleg pár csepp citromlé, becsomagolod zöld fűszerekkel fóliába, és irány a sütő. Ehettek hozzá párolt rizst, az passzol hozzá.
2012. okt. 10. 13:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!