Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gondolkoztál már rajta, hogy...

Gondolkoztál már rajta, hogy mennyit fogsz költeni karácsonyi ajándékokra gyerekeidnek?

Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 14:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem tudom, mennyi pénzem lesz (férjemnek új munkahelye van, egyösszegben fogja megkapni a 3 havi kajajegyet karácsony táján, de ha csak karácsony után, akkor sz@rban leszünk az ünnepekkel), másfelől meg tök mind1, mennyit költök rá, lényeg, hogy amit veszek, az találjon. Ha nem sikerül addigra összeszednünk magunkat anyagilag, akkor majd a játékturiban veszünk vmit (XIII. ker Csanády utca)
2011. szept. 25. 14:32
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
igen, fejenként 20 ezret. 3 gyerek van de a legkisebb csak 5 hós lesz karácsonykor így ő még nem kap. De ez a 20 ezer úgy jön ki, hogy nálunk semmi rokonság, tehát egy szem szaloncukrot se kapnak senkitől, így egy közös társas vagy pár mesekönyv, meg fejenként egy-egy nagyobb játék, és már el is ment a 20 ezer. Csak megkeresni sok a 40 ezer ft, elkölteni nem:(
2011. szept. 25. 14:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Sokat nem mert felesleges. Az a lényeg, hogy szeresse azt a valamit. 100 FT-os boltokban is pl. szuper kirakókat lehet kapni pár száz forintért. Egyébként most tőlünk megkapja az ágyát, a kiságy helyett. Mellé valami apróság 2000 ft körül. Nagyon sok játéka van, majd kap a rokonságtól.
2011. szept. 25. 14:43
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
van ami már meg is van.jóval karácsony előtt is veszek dolgot,amit látom,hogy jó áron van,és elteszem.csak a gyerekeknek veszünk,meg a szülőknek pár apróság,de igen,már agyalok rajta.főleg,mert utána szülinap is lesz.
2011. szept. 25. 14:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert ajándék lónak nem nézem a fogát.

Lehet egy gyerek a 2ezer ftos ajándéktól játéktól boldog, nem csak a 20 ezer ftostól. Sőt!

Amúgy 2 gyerekem van és fejenként általában 4000 ezret költünk, de ebben minden benne van, sok apróság aminek jobban örülnek, mint pl egy FP játéknak.

2011. szept. 25. 14:54
 6/14 anonim ***** válasza:
66%
mi az hogy fp?
2011. szept. 25. 15:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, gondolkoztam, de döntés még nem született. Túl sokmindenre lenne szükségük, majd a pénztárcánktól függ, melyikük mit kap. Meg hogy más családtagoktól megkapják-e valamelyiket :)
2011. szept. 25. 15:01
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

15.01-nek:FP=Fisher Price.Ezek igazán jó minőségű,ám drága játékok.

A kérdésre is válaszolva.Szerencsére nekünk nem kell számolgatnunk.A nagy fiunk egyetemista,ő általában pénzt kap(30-40 ezer ft-ot)meg valami apróságot(parfüm,csoki(nagyon édesszájú),a kicsi most kezdte az ovit,Ő azt,ami éppen aktuális-a korának megfelelő-és tetszik neki.De ha az összeget nézzük neki is kb. annyi,mint a nagynak.

2011. szept. 25. 15:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam Thomas rajongó és abból a Take Along-os kiadást gyűjtjük.Abból veszek valami szettet neki ami még nincs meg.Meg vettem már Anna,Peti és Gergő könyvet 4 et mert most van akcióban a Tescoban 1690 ft-ért.De ez mellé még kap nagyszülőktől is ezeket is én választom ki vagy veszem meg a kapott pénzből.Egy szem gyerek és sokszor túl sok mindent kap.Sajna nem tudok nemet mondani arra amit szeret.Egy 2,5 éves fiú anyukája
2011. szept. 25. 17:16
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem szoktam számolgatni. Négy gyerek van, ígyis-úgyis egy vagyon megy el ajándékokra, én úgy oldom meg, hogy egész évben vásárolok. Figyelem az akciókat, amit úgy látok, hogy megéri, azt megveszem és elrakom. Aztán ha jön valami alkalom, nem hirtelen kell venni.

Pl. van egy társas, amit szülinapra szántam a lányomnak, de végül mást kapott, és karácsonykor fogja megkapni.

2011. szept. 25. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!