Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gondolkoztál már azon mit fog...

Gondolkoztál már azon mit fog sportolni a gyerköcöd? Merre fogod terelgetni az útját?

Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 12:43
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Terelgetni? Semerre. Eloszor is attol fugg, mire van tehetsege, mi erdekli ot. Egy szulo ne probalja kielni a elmulasztott lehetosegeket a gyereken keresztul.
2010. dec. 26. 12:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem gyerekkoromban mindent megmutattak: tánc, korcsolya, úszás, bringázás... Végül az aerobiknál és a futásnál kötöttem ki :)

Én is szeretnék majd megmutatni mindent a lányomnak, aztán majd ő választ magának.

Szívem szerint azt szeretném, ha tornázna vagy táncolna.

Remélem nem találja ki, hogy súlyemelő legyen :D

2010. dec. 26. 13:08
 3/9 anonim ***** válasza:
igen, aikidozni fognak mindketten.
2010. dec. 26. 15:46
 4/9 anonim ***** válasza:

én szeretném, ha valami küzdősportot tanulna, több okból is,fegyelmet és kitartást tanul általa, na meg persze ha úgy adódik, meg tudja magát védeni, a mai világban sztem ez fontos, főleg egy lánynak...

erőltetni nem fogom, ha nem szeretné, de megpróbálom majd rábeszélni, elviszem egy órára, hogy megnézze, miről szól, és ha tetszik, akkor járjon.

2 éves a kislányom

2010. dec. 26. 16:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Majd azt választ, amit szeretne, a lehetőséget mindenképp szeretném megadni, hogy kipróbálhassa, ami érdekli. Egy dolgot tartok fontosnak, hogy úszni minél hamarabb megtanuljon. Ha utána nem érdekli az úszás, nem kell járnia, de tanuljon meg tisztességgel, biztonságosan úszni.

Aztán tényleg úgy vagyok vele, hogy sportoljon amit csak szeretne, csak valamit csináljon rendszeresen, mert a mozgás egészséges. Nincs különösebben olyan sport, amire azt mondanám, hogy szívügyem lenne, hogy épp azt válassza, bármi jó, amit szívesen csinál majd. Egy dolgot szeretnék, ha majd neki is kedve lesz hozzá, hogy járjon táncolni, pl. rocky-zni, mert én sosem tanultam meg, és máig zavar, hogy nem tudok rendesen, sokszor érzem hátrányát, szóval szerintem az előnyére válna, ha megtanulná, arról nem is beszélve, hogy mivel fiú, ez majd később biztos jól fog neki jönni, ha le akarja venni a lányokat a lábukról :D

Persze erőltetni ezt sem fogom, csak majd elviszem, hogy nézze meg, és ha kedvet érez hozzá, akkor próbálja ki.

2010. dec. 26. 22:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Apa Taekwondo mester,így alig várja,hogy lányunkat is elvihesse,megmutatni neki.Ha tetszik neki járhat.De én szeretném a táncot és az atlétikát is megmutatni neki.Táncolni már most nagyon szeret.Most ezeket gondolom,de ez ugyis kifog alakulni.Én például sokáig tollasoztam,mikor az iskolánkba toborozni jöttek evezős edzők.Elmentem megnézni és onnantól kezdve az lett a mindenem.
2010. dec. 26. 22:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem szeretném majd megmondani Dáriának, hogy mit kell csinálnia! Azt majd ő eldönti, meg majd ahogy alakul.

Apuka nálunk jó lovas, versenyezgetni is szokott, most van egy lovunk meg egy pónink, Dária szeret kolbászolni a pónin (a másikra fel sem engedjük), apuka tanítgatja, ami abból áll, hogy futószáron sétálgatnak körbe-körbe a pályán. Nem szeretnék belőle lovast faragni, hogyha továbbra is fogja érdekelni a dolog, akkor persze nem leszek ellene, de nem ragaszkodok az egészhez.

A lovaglásnál úgyis jobban szórakoztatja, hogyha etetheti, simogathatja a pacikat.

2010. dec. 27. 09:50
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
dária.. ezt az idióta nevet.. tényleg azt hiszed hogy a gyereked ettől lesz különleges?
2010. dec. 27. 11:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Vajon, kedves utolso, neked ilyen idiota neved lehet? Troll vagy, az is maradsz.
2010. dec. 27. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!