Milyen ötleteitek vannak saját készítésű ajándékokra férfiaknak?
Figyelt kérdés
Névnapra szeretném meglepni valami aranyos, kedves dologgal. Szeretném azt éreztetni, hogy gondoltam rá és fontos. Ezért is szeretnék saját készítésűt.
Előre is köszönöm a tippeket!
2013. júl. 25. 20:55
1/4 anonim válasza:
párodnak lesz? vagy valami rokon?
2/4 anonim válasza:
Ha ismered, akkor a lehető legszemélyesebbet. De én egy aranyos kis nyitogatható lapnak is örülnék...
Kérdés, hogy milyen viszonyban vagytok? Rokon, kolléga..
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, a párom. De csak pár hónapja vagyunk együtt. Ezért is szeretnék valami kisebb kedvességet, de saját készítésűt, hogy tudja, hogy fontos nekem.
2013. júl. 26. 21:02
4/4 anonim válasza:
Akkor egy általad készített valamilyen névnapos-szerelmeses lapocska borítékban megteszi. Az a lényeg, hogy láccccon, hogy te készítetted! Én hapsiként kaptam ilyeneket, jól estek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!