Valami nem túl drága, kreatív, akár saját magunk által készített ajándékot mondanátok barátnőnek?
Így, hogy nem ismerem elég nehéz. Arról nem is beszélve, hogy mi számít neked drágának. Nekem van egy ismerősöm, akik nagyon ötletes kis karkötőket szokott csomózni. Szerintem nagyon klasszak és mindenkinek tetszeni szokott általában.
Ha nem tudod, hogy ismered-e, de itt van egy jó kis weblap hozzá:
Karkötők, nyakláncok, kulcstartók,mobildísz stb.: Süthető gyurmából nagyon klassz dolgokat lehet csinálni. Akár két színből is. Mondjuk olyan 500 Ft körül van egy csomag, de ha amúgy is szeretsz ilyesmivel pepecselni, megéri, hiszen biztosan marad belőle. Anyagköltség: 1000 Ft körül
Ékszertartó dobozka: Hobbiboltban lehet kapni fából és erős papíranyagból is dobozokat, amiket kifestve, szalvétatechnikával meg még ezer módon fel lehet dobni, a barátnőd ízlésének megfelelően. Anyagköltség: 500-1000 Ft
Ha tudsz varrni/hímezni/horgolni/kötni akkor rengeteg dolgot elkészíthetsz olcsón, főleg, ha van otthon valami ruhaanyag, kinőtt cuccok. Én egy macit kaptam legutóbb a tesómtól, ő varrta, de ennél egyszerűbb dolgok is mutatósak tudnak lenni...
De ha korosztályt, vagy a barátnődről valamit (miket szeret) írnál, akkor több tippet lehetne adni.
1. Dekopázs (szalvéta ragasztgató)dologgal próbálkoztál már? Relatív könnyű és csodaszépeket lehet csinálni vele.
2. ötleteket innen is meríthetsz: www.meska.hu
3. ha van egy jó fotód a gépeden, otthonról tudsz szerkeszteni neki polót, párnát, stb... a www.polomania.hu vagy valami ilyen oldalon, aztán elmész érte vagy postán kéred akár közvetlenül az ő címére.
4. most láttam és nekem nagyon tetszett, mol kutakon speckó feliratos csokik. van köztük nagyon ötletes is. ez nem pont személyre szóló, de egyedi.
Én 1. hónapra süthető gyurmából csinlátam 1 szívet. Bele ilyen "strasz kővekkel" egy 1-est. Be köröm lakoztam meg egy kicsi hurkót raktam. Mini kulcstartó féle, nagyon örült neki a barátnőm.
Szerintem akár levelet is küldhetsz neki. Kézzel írott, mellé pár szível. Befújni saját parfümöddel érezze az illatod. Iszonyat örülni fog neki.
Meg lehet még közös fotókat előhívatni és elküldeni vagy Saját készítésű rajzot (nagy borítékba) meg még kis cetliket vágsz, rá írsz szavanként egy szép romantikus mondatot. Megfordítod és megszámozod őket, majd összekevered. Lényeg iszonyat izgatott lesz mire sorba rakja :) Plusz pont, ha a dátumotok (nálunk 22) lesz az utolsó szám. Remélem segítettem ezek elég olcsók pár száz forintos ajánlat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!