Babanézőbe milyen kreatív, ötletes ajándékot vigyünk?
Figyelt kérdés
Barátnőméknek most augusztusban született meg a kisfiúk. Ajándékba szeretnénk nekik vinni valamit de nem tudom mit. Valami olyasmit szeretnék ami kreatív is, de hasznos is. Gondoltam a pelenkatortára, és a babanaplóra, de szerintem az már annyira elcsépelt. Nincs valami ötletetek, hogy mit lehetne készíteni? A válaszokat előre is köszönöm!2012. szept. 11. 19:06
1/8 anonim válasza:
Említetted a tortát. ehelyett lehetne cupcake-et csinálni: [link]
Rengeteg ötlet van. :) Ha a babának is vinnél valamit, akkor szerintem járj utána, hogy mire van szükségük (barátnődtől, vagy az apukától, közös ismerőstől is kérdezősködhetsz) Ilyenkor jól jön, ha olyat kapnak, ami tényleg hasznos. :)
2/8 anonim válasza:
Lehet kapni pelenkatartót(úgy néz ki, mint egy fogasra varrt ruhazsák, csak vannak rajta zsebek), ami nagyon hasznos a szobába.
Esetleg kifogót, amibe bele van hímezve a kicsinek a neve.
Alvósruha
Faldekoráció (dekorgumiból mesefigurák)
3/8 anonim válasza:
Első vagyok, eszembe jutott még valami. :) Ha vagytok ilyen kapcsolatban, akkor készíthetsz kis "kupon" kártyákat. Pl 3 darabot azzal a felirattal, hogy "Egy estére vigyázok a babára", ilyesmi. És elmondod, hogy ha a párjával kettesbe menne valahova, ezt akkor beválthatja. :)
4/8 A kérdező kommentje:
Ez a kuponos nagyon jó ötlet, csak az a baj, hogy Ő Győri, én meg soproni... :)
2012. szept. 12. 11:33
5/8 anonim válasza:
Ó, kár :/
Akkor mi lenne, ha egy feldobox élményutalványt adnál? Ezt sokáig felhasználhatja még, rengeteg dologra. Ha egy kicsit kikapcsolódna, ő választhatja ki, mire használja fel. www.feldobox.hu
6/8 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet köszi!!! Megbeszélem párommal. Köszi a segítséget!
2012. szept. 12. 12:34
7/8 anonim válasza:
Vehetsz egy hatos muffin sütőt és hat db babaruhát. összegyűröd mintha muffin lenne és egy kis dobozba teszed. egy masni és tökéletes ajándék.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!