Mit adjak a keresztfiamnak?
Figyelt kérdés
olvasni még nem hiszem hogy tudna mert még egyszer se láttam, mert csak a könyvekben a képeket nézi.2013. júl. 16. 17:59
2/8 A kérdező kommentje:
6
2013. júl. 16. 18:17
3/8 anonim válasza:
szerintem ha adsz neki egy fakardot nagyon nem nyúlsz mellé... vagy egy kispárnát.
4/8 A kérdező kommentje:
fakard? az mégis mi??
2013. júl. 16. 19:50
5/8 anonim válasza:
fából készült kard.. a legjobb, ha magadnak is veszel... és akkor tudtok párbajozni.
6/8 anonim válasza:
Én vmi kedvenc mesefigurás ruhát adok, és egyóriás buborékfújót! Pont ennyi idős ő is! De vannak nagyon jó társasjátékok, csak a nővérem
leszavazta, hogyma kisebbik megeszi a kis darabokat!
7/8 anonim válasza:
A gyerekek imádják a rajzfilmet. A Shrek ugyan nem egy etikai nevelő, de legalább vicces és a gyerekek is értik a maguk módján.
8/8 anonim válasza:
Valami játékot,autót, vonatot vagy egy képes állatos könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!