Mit adjak neki (k) ajándékba? Bővebben lent.
Tudom, hogy még odébb van a karácsony, de már most elkezdtem gondolkodni rajta, hogy mit adjak ajándékba a párom anyukájának.. A kapcsolatunk (az anyukájával) eléggé változó.. Ha bővebben kellene jellemeznem, azt mondanám, ha nem muszáj, akkor nem találkozom vele szívesen. - Ha ez számít, karácsonykor a párommal 10 hónapja leszünk együtt.
A másik része a kérdésnek, mivel az apukája messze lakik tőlük (elváltak..) őt még nem ismerem, de karácsonykor együtt fogjuk meglátogatni őt és a (sokadik) új családját a párommal. Nekik kell valami ajándékot vinnem? Ott lesz majd a párom féltestvére is, egy kisfiú. Neki vigyek ajándékot?
a kisfiúnak? nem hiszem hogy szükséges lenne. de ha a párod anyjával jóban vagy, akkor neki sem kötelező, bár jobb a békesség. bár megmondom őszintén én azoknak sem szeretek adni, akiket szeretek, és kapni is utálok. nem vagyok híve az ajándékozgatásnak.
19L
Egyáltalán nem vagyunk jóba. Amennyire lehet, kerülök vele mindenféle találkozást.
Az ajándékcsomagot kinek vigyem?:D Anyukának vagy apukáéknak?
Sztem illene mindenkinek vinni vmit, ha mást nem, akkor vmi apróságot-apukának egy üveg jó bort, kissrácnak vmi apró játékot vagy csokit.
Anyukának én is ajándékcsomagot vennék, vagy pipereösszeállítást. Gondolom, ha nagyon ismernéd az ízlését, nem itt kérdeznél... és akit annyira nem ismersz, annak egy ilyen cucc teljesen oké ajándék-igaz, kicsit személytelen, de csak közel álló embernek ciki ilyet adni. (ha úgy gondolod, ezen nem akadna ki, akár utalványt is vihetsz).
Esetleg vmi jobb tea, kávé, szobanövény...
És mégis kiről készítsek neki fényképalbumot??
Rólunk? Meg mi értelme lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!