Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak ajándékba?
Valami maradandót, amiről te jutsz az eszükbe.
Pl padlóváza, konyhában használatos dolog
egy doboz benne feliratozható kis tasakok amelyekben ezek :
egy ép óvszer kis tasakban rajta : ha nem akartok babát
egy lyukas gumi: szöveg: ha becsúszna
egy 3.in 1 kávé : szöveg néha rátok fér majd
egy nyugtató zöldtea filter: ilyen is lesz felirattal
egy cumi a babának és egy csipkebugyi..
egy dobozban
Nem tudom mennyi pénzed van rá???
-paplan,párna, ágyneműhuzat...csak tudakold ki vhogy, hogy nincs-e már nekik, meg hogy milyet használnak, kicsi, vagy nagypárnát, egybe nagy paplant, vagy 2 db egyszemélyeset. Nem muszáj mindent, vehetsz csak párnát is, vagy csak huzatot a már meglévő ágyneműjükre, csak a méretek stimmeljenek. Tényleg csak a pénzmennyiségedtől függ..
-vagy Mi pl kaptunk vkitől tök jópofát:
egy gyönyörű fikusz, és az összes levelére dróttal ráerősíttetek 1-1 ezrest, tök jópofa volt, ezresfa :-)De tehetsz rá 5százast is, meg szerencsekövet...ez emlékezetes szerintem.
szió
-
15 évesen honnét lenne 20 ezre???
nem kell nekik adjál semmit, de ha szeretnél, akkor csinálj nekik egy dobozkát szalvétatechnikával, vagy fess nekik valamit...vagy vegyél nekik valamit a konyhába, ha van pár ezred, mondjuk egy vicces tojásfőző órát
14.26-os köszönöm
és nem is drága kotont vehet olcsón bugyi van 250.-ért is kinaiban úgyse a szépség miatt kell hanem mert vicces a cumi is van 100.-as boltban szóval az egész megvan dobozzal diszitéssel 1500.- ból.
Az ajándékdoboz jó ötlet:)
Egyébként ha nincs sok pénzed,akkor keress egy közös képet (vagy olyat,amin ők ketten vannak vagy olyat,amin az egész család rajta van) és kereteztesd be:)
Szerintem aranyos ajándék lenne és nem drága.
Ha egy kicsit több pénzed van akár vehetnél olyat is ami még nincs nekik,de el kell a háztartásban (kávéfőző,teafőző,étkészlet,pohárkészlet...)
15/L
Ui:Sok boldogságot Nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!