Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit adjak ajándékba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit adjak ajándékba?

Figyelt kérdés
Bátyáméknak aug. 27-én lesz az esküvőjük. Nem tudom, mit adjak nekik nászajándékba. Segítsetek! 15/L
2010. aug. 5. 14:07
 1/10 anonim ***** válasza:
20ezer Ft-ot, meg valami kis marhaságot, amin jót nevetnek.
2010. aug. 5. 14:08
 2/10 anonim ***** válasza:

Valami maradandót, amiről te jutsz az eszükbe.

Pl padlóváza, konyhában használatos dolog

2010. aug. 5. 14:10
 3/10 anonim ***** válasza:

egy doboz benne feliratozható kis tasakok amelyekben ezek :

egy ép óvszer kis tasakban rajta : ha nem akartok babát

egy lyukas gumi: szöveg: ha becsúszna

egy 3.in 1 kávé : szöveg néha rátok fér majd

egy nyugtató zöldtea filter: ilyen is lesz felirattal

egy cumi a babának és egy csipkebugyi..

egy dobozban

2010. aug. 5. 14:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi pénzed van rá???

-paplan,párna, ágyneműhuzat...csak tudakold ki vhogy, hogy nincs-e már nekik, meg hogy milyet használnak, kicsi, vagy nagypárnát, egybe nagy paplant, vagy 2 db egyszemélyeset. Nem muszáj mindent, vehetsz csak párnát is, vagy csak huzatot a már meglévő ágyneműjükre, csak a méretek stimmeljenek. Tényleg csak a pénzmennyiségedtől függ..

-vagy Mi pl kaptunk vkitől tök jópofát:

egy gyönyörű fikusz, és az összes levelére dróttal ráerősíttetek 1-1 ezrest, tök jópofa volt, ezresfa :-)De tehetsz rá 5százast is, meg szerencsekövet...ez emlékezetes szerintem.

szió

-

2010. aug. 5. 14:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen honnét lenne 20 ezre???

nem kell nekik adjál semmit, de ha szeretnél, akkor csinálj nekik egy dobozkát szalvétatechnikával, vagy fess nekik valamit...vagy vegyél nekik valamit a konyhába, ha van pár ezred, mondjuk egy vicces tojásfőző órát

2010. aug. 5. 14:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Az jó amit a 3. válaszoló írt,az ötletes,vicces és egy emlék... :) Amúgy így néz ki: [link]
2010. aug. 5. 14:26
 7/10 anonim ***** válasza:

14.26-os köszönöm

és nem is drága kotont vehet olcsón bugyi van 250.-ért is kinaiban úgyse a szépség miatt kell hanem mert vicces a cumi is van 100.-as boltban szóval az egész megvan dobozzal diszitéssel 1500.- ból.

2010. aug. 5. 14:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Az ajándékdoboz jó ötlet:)

Egyébként ha nincs sok pénzed,akkor keress egy közös képet (vagy olyat,amin ők ketten vannak vagy olyat,amin az egész család rajta van) és kereteztesd be:)

Szerintem aranyos ajándék lenne és nem drága.

Ha egy kicsit több pénzed van akár vehetnél olyat is ami még nincs nekik,de el kell a háztartásban (kávéfőző,teafőző,étkészlet,pohárkészlet...)

15/L

Ui:Sok boldogságot Nekik!

2010. aug. 5. 14:33
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az ötleteket és a jókívánságot!
2010. aug. 5. 14:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi egy barátunktól egy szép képkeretet kaptunk.Kettő fér bele egymás mellé,és szép hullámos alakú.Nagyon örültünk neki.Nagyon jól fog mutatni a szekrényen benne két esküvői képünkel:)Szerintem ennek ők is örülnének,és gondolom az ára is olyan amit meg tudsz fizetni.Ha nem találsz ilyet,akkor vegyél egy sima nagy keretet,és mikor átadod,mondhatod hogy a leg jobban sikerült képüket bele is fogod rakatni kinagyítatva.Ez sem drága megoldás,és ha mi kaptuk volna ezt a változatot,ennek is örültünk volna nagyon.
2010. aug. 6. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!