Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit adjak neki (k) ajándékba?...

Mit adjak neki (k) ajándékba? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy még odébb van a karácsony, de már most elkezdtem gondolkodni rajta, hogy mit adjak ajándékba a párom anyukájának.. A kapcsolatunk (az anyukájával) eléggé változó.. Ha bővebben kellene jellemeznem, azt mondanám, ha nem muszáj, akkor nem találkozom vele szívesen. - Ha ez számít, karácsonykor a párommal 10 hónapja leszünk együtt.

A másik része a kérdésnek, mivel az apukája messze lakik tőlük (elváltak..) őt még nem ismerem, de karácsonykor együtt fogjuk meglátogatni őt és a (sokadik) új családját a párommal. Nekik kell valami ajándékot vinnem? Ott lesz majd a párom féltestvére is, egy kisfiú. Neki vigyek ajándékot?

2011. okt. 6. 20:53
1 2
 11/12 anonim válasza:
Akármilyen kép lehet benne....pl. a párod az anyósoddal közös kép,vagy magatokat is belerakhatod....Istenem,legyen már fantáziád!
2011. okt. 9. 13:51
 12/12 A kérdező kommentje:

Istenem.. utálom a nőt... valami boltban vett kis sz*rra gondoltam.. nem még időt is töltsek vele..

Apukának szívesebben vinnék kézzel készítettet.

2011. okt. 9. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!