Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Tudnátok menyasszonyi ruhákat...

Tudnátok menyasszonyi ruhákat mondai? Többi lent.

Figyelt kérdés
Előre tisztázom, hogy még csak 12 éves vagyok, de nagyon szeretek az esküvőkről álmodozni. Mindig elképzelem, hogy milyen lesz majd az esküvőm, ha lesz. Tudnátok linkeket küldeni menyasszonyi ruhákról, ami szerintetek jól állna nekem. Nem vagyok/leszek nagyon magas, de alacsony sem. Elég vékony vagyok és szerintem maradok is. Lapos vagyok, úgyhogy pánt nélküli annyira nem ajánlatos. De remélem idősebb koromban nem leszek annyira az. Ja és elég fehér a bőröm, úgyhogy olyan ruha kéne, amibe nem olvadok bele. Ha tudtok ilyet lécci küldjetek linket. Ja és középhosszú, szőke hajam van. És földigérő legyen, fönt kicsit karcsúbb, szerintem. Előre is köszi a válaszokat. :)

2013. júl. 11. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is imádom az esküvőket:) Most nem tudok neked képet küldeni, de így ami szerintem jól állna neked egy spagettipántos nagy szoknyás igazi hercegnő ruha. Mindenképp olyat tudnék így látatlanba elképzeli, hogy szűk felsőrész ami kiemeli az alakodat és valami nagy szoknya. Nekem is nagyon fehér a bőröm mégis hófehér volt a ruhám. Küldök neked priviben elérhetőséget az én esküvőmről, hátha van kedved képeket nézegetni.
2013. júl. 11. 15:25
 2/5 anonim ***** válasza:

mire odajutsz még rengeteget fog változni az izlésed. én is máshogy képzeltem el két éve az esküvőmet mint most. :)

15l

2013. júl. 11. 20:49
 3/5 anonim válasza:

Ha beírod Google-be, hogy esküvői ruha, rengeteget dob ki. Ha sok időd van, gondolkozhatsz a többi részleteken is, asztaldíszek, székszoknya, szép helyszín a közeletekben.

Csinálhatsz belőle kollázst is. Remek móka. :)

[link]

2013. júl. 12. 11:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló!! Ez nagyon jó ötlet, és pont a lila a kedvenc színem!!! :)
2013. júl. 12. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!2 hete volt az esküvöm

Nekem Ö volt az álomruha:

[link]

igy néztem ki...:)

"lapos" mondjuk nem vagyok mert C-s cicim van de igy állt rajtam.

2013. aug. 22. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!