Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Május 1? Ti hogy viszonyultok...

Május 1? Ti hogy viszonyultok hozzá?

Figyelt kérdés
Komcsi ünnep vagy "szép emlékek, gyerekkor" majális? Te hogy tekintesz az ünnepre? Érveket kérnék! Vagy csak nem törődsz vele (az ünnepel)?

2013. máj. 1. 10:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tekintek rá, mint egy normális napra. Kicsi koromban mentünk majálisozni faterral meg anyával. Ma meg is említettem anyának, hogy régebben jó volt, hogy kint voltunk, de már kinőttem belőle, és nem nagyon megyek ilyenekre. Viszont a szép emlékek maradtak.
2013. máj. 1. 10:59
 2/2 anonim válasza:
A május 1. nem komcsi ünnep, először Chicago-ban ünnepelték a munka napját. Az más kérdés, hogy az idióta szocializmus megpróbálta kisajátítani magának. Amúgy nekem rohadtul nem ünnep. Idén a szakdolimat írtam, el is felejtettem, hogy elseje van, csak a bolt nyitvatartásából jöttem rá.
2013. máj. 15. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!