Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Van valami ötletetek milyen...

Van valami ötletetek milyen kézzel készített ajándékot adhatnék a nagyimnak, nagybátyámnak és anyukámnak ami hasznos is? Vennék én ajándékot de.

Figyelt kérdés
Sajnos csak akkor tudok anyumnak ajándékot venni a 40. szülinapjára ha minden pénzt félreteszek amim van (és amit kinéztem azt nagyon megérdemelné, de még gyűjtenem kell rá), így sajnos ezen is spórolnom kell :/
2012. dec. 7. 22:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
36%
Hát, ez a textil szaloncukor nagyon gagyi! Te örülnél neki? Mert én nem. Minek? Karácsonyi ajándékozáskor már fel van díszítve a fa, mit csináljon vele, aki ajándékba kapja? Tegye el e többi karácsonyi dísz közé és rakosgassa éveken keresztül?
2012. dec. 8. 07:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Szalvétatechnikával készíts teásdobozt. :) Szerintem az tök jól néz ki, és ha a megajándékozott szereti a teát, akkor tuti örülni fog neki. Vagy ékszertartó dobozt is lehet ilyenből. Esetleg keresel otthon egy üveget, meg veszel egy 1000-ből két különböző színű fürdősót, és egymásra öntöd őket vízszintes csíkokban? Aztán ragasztópisztollyal, vagy pillanatragasztóval kidiszíted az üveget kagylókkal. Szerintem ezek jó öltetek. Vagy biztos vannak otthon teamécsesek, ha azokból kiszeded a viaszt, megolvasztod, formába öntöd (kanóc is kell hozzá), akkor gyertyát is adhatsz. A gyertya olyan, hogy bármilyen lehet. Pl. zsírkrétával színezheted (zsírkrétát is meg kell olvasztani), illóolajakkal illatosíthatod, mindenféle cukorkát, konfettit tehetsz bele, hogy szép legyen. Remélem, tetszenek az ötletek. :)
2012. dec. 8. 14:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Én egyébként anyu szülinapjára tortát sütöttem, és nagyon odavolt. :) Szóval nem kellenek feltétlenül nagy ajándékok, csak érzéssel kell adni. :)
2012. dec. 8. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!