Szerintetek mit kérjek szülinapomra?
Tv-m Iphone-om Laptopom Notebookom van...(és ezért ne káricsáljatok, akinek nem tetszik, az ne írjon ide)Mit kérjek akkor? persze ruhát gondoltam meg valami mást hozzá.De mit?
13/lány
Miért lenne gáz ha 18 éves korodnál hamarabb fiud van? Írtam én, hogy ez baj lenne? Pont nem ez a baj! Képzeld! Nekem az első komolyabb kapcsolatom 15 évesen volt, 16 évesen "felavatott" a barátnőm aki akkor szintén annyi volt, most meg mind a ketten normális felnőtt emberek vagyunk és ez egy szép emlék számunkra. Óvodában smaciztam elősször a csoportársammal 6 évesen! Elég sz*r lehet neked, hogy a korodra hivatkozva elnyomod a vágyaidat és az ipad-ba menekülsz, mert 20 éves korodra a kiéletlen nemi vágyak miatt súlyos pszichés gondjaid lesznek! A kamaszkorban a legtermészetesebb és egészgeses dolog az, hogy kialakulnak az első kapcsolatok! És mi lesz ha 18 éves leszel? Megváltozik papíron a státuszod és ennyi! Ugyanúgy fogsz felkellni metamorfózis nélkül! Látszik, hogy mások elvárásai szerint élsz, egy kiüresedett és hazug világ nyomorult szabályaihoz ragaszkodol görcsösen, és sz*rsz arra, amit ha nem is tudatosan de érzel, nem mersz saját magadnak lenni, bele menekülsz az anyagba, ne lázadsz, mert azon agyalsz kinek mi a véleménye stb.
A legszebb emlékem amikor 10 évesen a szüleim hétvégi telkén, én és néhány barátom bulyócskáztunk és ott volt az a lány akibe akkor nagyon szerelmes voltam. Én voltam a fogó és megtaláltam egy bokorban! Ő kérte, hogy adjak neki még egy esélyt én meg az alkalommal élve azt mondtam hogy; "csak akkor ha igazából megcsókolhatom" ... aztán vagy percekig smaciztunk, addig ameddig a többeik nem kezdtek el engem, mint fogót már keresni, hogy mi van velem! A mai napig neki is ez az eggyik kedvec emléke! Hogy miért írtam le? Mert ez az a igazi, gyermekies, naturális szabadság, amit te soha az életben nem tapasztaltál meg és nem is fogsz, mert anyuci-apuci csili-vili világában, a laptop és az ipad hű társaságában cseszed el életed legszebb éveit! Nem tudod mit jelent az első loptt csók, szerelem, nem tudod mit jelent ugrálni, szabadnak lenni, futni, játszani! Milyen emlékeid lesznek neked? Ki vagy te és mit tudsz te?
Szerintem te csak beszélgetni szeretnél valakivel, úgyhogy kérj IDŐT a szüleidtől, amit együtt tölthettek.
És akkor talán az állatos álmaidat is megoszthatnád velük.
Az, hogy te folyamatosan "magyarázol" és folyton van valami közlendőd, az nem vita :)
Egyébként is, nem kaptál elég ötletet? Akkor miért jössz újra és újra vissza? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!