Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kérjek szülina...

Szerintetek mit kérjek szülinapomra?

Figyelt kérdés

Tv-m Iphone-om Laptopom Notebookom van...(és ezért ne káricsáljatok, akinek nem tetszik, az ne írjon ide)Mit kérjek akkor? persze ruhát gondoltam meg valami mást hozzá.De mit?

13/lány

2012. aug. 30. 10:25
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Ahha, milyen térerő?! A telefonom ha hetente előveszem egyszer.Milyen pasi?! Szánalmas hogy azt hiszed, 13 évesen mindenkinek pasija van... Bocsi ha én azt gondolom, hogy nekem biztos nem lesz 18 év alatt pasim mert az elég gáz;) És igen is kijelentem hogy okos vagyok mivel tudom:) És evvel nem hencegek, csak ahogy itt egypáran írták hogy észt, erre igenis el kell mondanom :)
2012. aug. 31. 13:04
 22/40 A kérdező kommentje:
Upsz, és még valami :DD Nem tudom mi az hogy kint játszani? Tesómmal kiskorunkba kint voltunk egész nap mai napig társasozni szoktunk(ez tudom hogy gáz de nem baj xD) És naponta csak 2 órát vagyok a levegőn a kutyámmal játszva és a szüleimmel/barátaimmal beszélgetve;) Emelet a többi időmet tanulással töltöm, legfőképp a nyelvek tanulásával (hiszen ez nélkülözhetetlen a mai világban, e nélkül munkát se kapsz) És egyedül este ülök le a tv mellé egyet nézni;) fél 10-kor fekszek hogy ne legyek fáradt reggel (nem úgy, mint egyesek akik 3-ig facebookoznak)...És igen..A facebook...Mindenki naphosszat ezen lóg, 2 naponta nézem meg 5 percre:) Mert nincs is rá időm a többi dolog a barátok és a kutyusom mellet:)
2012. aug. 31. 13:10
 23/40 anonim válasza:

Miért lenne gáz ha 18 éves korodnál hamarabb fiud van? Írtam én, hogy ez baj lenne? Pont nem ez a baj! Képzeld! Nekem az első komolyabb kapcsolatom 15 évesen volt, 16 évesen "felavatott" a barátnőm aki akkor szintén annyi volt, most meg mind a ketten normális felnőtt emberek vagyunk és ez egy szép emlék számunkra. Óvodában smaciztam elősször a csoportársammal 6 évesen! Elég sz*r lehet neked, hogy a korodra hivatkozva elnyomod a vágyaidat és az ipad-ba menekülsz, mert 20 éves korodra a kiéletlen nemi vágyak miatt súlyos pszichés gondjaid lesznek! A kamaszkorban a legtermészetesebb és egészgeses dolog az, hogy kialakulnak az első kapcsolatok! És mi lesz ha 18 éves leszel? Megváltozik papíron a státuszod és ennyi! Ugyanúgy fogsz felkellni metamorfózis nélkül! Látszik, hogy mások elvárásai szerint élsz, egy kiüresedett és hazug világ nyomorult szabályaihoz ragaszkodol görcsösen, és sz*rsz arra, amit ha nem is tudatosan de érzel, nem mersz saját magadnak lenni, bele menekülsz az anyagba, ne lázadsz, mert azon agyalsz kinek mi a véleménye stb.

A legszebb emlékem amikor 10 évesen a szüleim hétvégi telkén, én és néhány barátom bulyócskáztunk és ott volt az a lány akibe akkor nagyon szerelmes voltam. Én voltam a fogó és megtaláltam egy bokorban! Ő kérte, hogy adjak neki még egy esélyt én meg az alkalommal élve azt mondtam hogy; "csak akkor ha igazából megcsókolhatom" ... aztán vagy percekig smaciztunk, addig ameddig a többeik nem kezdtek el engem, mint fogót már keresni, hogy mi van velem! A mai napig neki is ez az eggyik kedvec emléke! Hogy miért írtam le? Mert ez az a igazi, gyermekies, naturális szabadság, amit te soha az életben nem tapasztaltál meg és nem is fogsz, mert anyuci-apuci csili-vili világában, a laptop és az ipad hű társaságában cseszed el életed legszebb éveit! Nem tudod mit jelent az első loptt csók, szerelem, nem tudod mit jelent ugrálni, szabadnak lenni, futni, játszani! Milyen emlékeid lesznek neked? Ki vagy te és mit tudsz te?

2012. aug. 31. 13:32
 24/40 A kérdező kommentje:
Hát ez de aranyos*.* :)Nagyon sok jó emlékem van :DD Amugy nekem nem az a baj hogy mikor vagy szerelmes (mert elárulom nekem is tetszik valaki) hanem az ha már ilyen 13 (magam korú) lányok már nem szüzek meg stb... de szerintem nem kéne nekik hetente más pasi(tisztelet a kivételnek) Szerintem a legjobb időszak 15-16 éves kor a 'szerelemre'. De ezt nem lehet meghatározni, az érzések 2 perc alatt változhatnak:) Hú, nem tudtam hogy ilyen aranyos voltál avval a lánnyal:DD Pl.: azt hittem te is csak azért szólsz be mert neked nem megy annyira jól,de látom nem azért:) És nyugodt meg a földön vagyok, tisztába vagyok minden értékkel :DD
2012. aug. 31. 13:41
 25/40 A kérdező kommentje:
Hehe, ezelőtt is pont ugyanennyit írtál xD Jól kiszámítottad :DD
2012. aug. 31. 13:41
 26/40 anonim válasza:
Na jó! Boccs ha kissé kikeltem magamból, hidd el nem csak téged csesztelek már le és ezt nem azért teszem, hogy ártsak, ellenkezőleg! Minden esetre egy nagyon jó tanácsot adok végezetül; sose tagadd meg azt ami legbelülről a felszínre tör benned, hanem józan ésszel engedd szabadjára, mert ez adja meg neked az igazi boldogságot és ez az igazi ajándék! Minden jót neked! :)
2012. aug. 31. 13:54
 27/40 A kérdező kommentje:
Hát köszi! De te se ítélkezz elsőre:DD Mert vannak a 'hülye leszarok mindenkit' meg a azért van szívem is" ember. Én ahogy magamat ismerem nem az elsőbe tartozom, csak idegesít hogy hülyének gondolnak, meg a gazdagsággal jönnek mikor nem vagyunk azok... Csak mert van iphone-om meg laptopom szinte ez már igy alap (bár ez a baj)! De én ugy se használom őket (vagyis de csak hetente ) :DD És attól hogy nekem van egypár ilyen cuccom egy teljesen átlagos ember vagyok akinek van egy célja : Az állatok megmentése!!! Kár hogy a szüleim egy szót nem tudnak erről, hogy nekem ez az álmom ... :)
2012. aug. 31. 14:00
 28/40 anonim ***** válasza:

Szerintem te csak beszélgetni szeretnél valakivel, úgyhogy kérj IDŐT a szüleidtől, amit együtt tölthettek.

És akkor talán az állatos álmaidat is megoszthatnád velük.

2012. aug. 31. 15:01
 29/40 A kérdező kommentje:
ÁÁ, ez az én kis titkom marad:) És nem beszélgetni jöttem csak feltettem egy kérdést amiből egy vita alakult ki és ennyi...
2012. aug. 31. 15:10
 30/40 anonim ***** válasza:

Az, hogy te folyamatosan "magyarázol" és folyton van valami közlendőd, az nem vita :)

Egyébként is, nem kaptál elég ötletet? Akkor miért jössz újra és újra vissza? :)

2012. aug. 31. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!