Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit kérjek szülinapomra?

Lovaska1 kérdése:

Mit kérjek szülinapomra?

Figyelt kérdés

Mit kérjek a 11. születésnapomra?

A lovaglás a hobbim...lány vagyok

#születésnap #lovaglás #anyukámtól #apukámtól #hobbym
2012. aug. 8. 17:58
 1/5 anonim válasza:

Mondjuk egy lovas tolltartót, vagy lovas könyvet. Esetleg a következő tanévre lovas füzeteket, vagy amit én adtam a pasimnak (ő is lovagol): egy párna amin az ő képe van a lovával, Glitterrel.

Most ez őrültségnek fog hangzani, de a pasim Glittert kapta születésnapjára.

Én is lovagolok. Nem rég volt a névnapom és én lovaságyneműt kértem. Nekem nagyon bejön. Hasonlót be is linkelek neked.

[link]

2012. aug. 8. 18:08
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi :D

azért még jöhetne a válaszok de gyorsan XD még ma elkel döntenem mert holnap lesz a szülinapom XD

2012. aug. 8. 18:11
 3/5 anonim válasza:

Mondjuk én 16 vagyok de lehet, hogy segítek..

Mivel én sem tudtam eldönteni, hogy mit kérjek, ezért azt mondtam anyumnak, hogy nézzen körül a házban és ha van valami régi háztartási cikk, ami már nemúgy működik ahogy kéne akkor cseréljük azt le, mivel én is ebben a házban fogok lakni, ezért nekem is hasznom van belőle, és így lecseréltük a hűtőt.. De mivel ezt felajánlottam, ezért vettem nekem egy csomó drogériás cuccot mert imádom sminkelni magam :) Abban ténleg minden benne volt :)

De mondjuk kérhetsz új ruhákat cipőket, telefont, táskát, valamit kérhetsz a lovadnak stb..

2012. aug. 8. 20:44
 4/5 anonim válasza:
Kérjél lovat!
2012. aug. 9. 00:12
 5/5 anonim válasza:
nyerítést...
2012. aug. 16. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!