Tudom, hogy 'gáz', de mit kérjek szülinapomra?
17 éves leszek. Egyszerűen nem tudom elhinni, hamarosan felnőtt nő leszek, viszont se külsőleg se belsőleg nem vagyok 17. Külsőleg fejlett vagyok, de max 15-nek nézek ki, belsőleg meg gyereknek érzem magam.
Apa húgomat kérdezgette, hogy nem tudja-e, mire vágyom, de egyszerűen nem tudom.
Vannak kívánságaim, pl egy parfüm, vagy epillátor, de pl az epillátort nem merem felhozni apunak, mivel Ő vásárol nagymamám meg maga helyett is. Sok családi bonyodalom volt, pszichológushoz is jártam, és apunak sokmindent nem tudok elmondani. Pl ezt az epillátorosat. Így úgy gondoltam hogy most a parfümöt kérem tőle, epillátorra meg összegyűjtöm a kis pénzem és egyedül megveszem. Szerintetek ez így jó?
Tudom, hogy buta kérdés, de egyszerűen sose tudtam mikor hozok jó döntést, és az ilyen "bajokat" megbeszélni.
Ha valaki pénzt költ rám mindig bűntudatom van. Mindegy, hogy szülinap.
Szia. :) Szerintem jó ötlet amit leírtál. Kérj most parfümöt és akkor majd összegyűjtöd az epilátorra a pénzt. :)
Bocsi de nagyon irigyellek,mert nekem apám semmit nem adott névnapomra,nőnapra,húsvétra stb.ra : / hosszú sztori. nagyon kivagyok miatta,mert nincs pénzünk. na mindegy :DD
14/L
Szerintem nyugodtan mondd apudnak az epillátort mert szerintem ez nem olyan dolog amit apudnak nem lehetne elmondani, nem egy vibrátort kérsz hanem egy szőrtelenítő készüléket. A parfümöt meg hamarabb megveszed, mert olcsóbb is. Kérd az epillátort.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!