Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kérjek szülina...

Szerintetek mit kérjek szülinapomra?

Figyelt kérdés

Tv-m Iphone-om Laptopom Notebookom van...(és ezért ne káricsáljatok, akinek nem tetszik, az ne írjon ide)Mit kérjek akkor? persze ruhát gondoltam meg valami mást hozzá.De mit?

13/lány

2012. aug. 30. 10:25
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
azt, hogy a pénzt, amit rád költenének, utalják át egy alapítványnak
2012. aug. 30. 15:08
 12/40 anonim ***** válasza:

Semmit!

Ha nem vágysz semmire, akkor minek költsenek rád?

2012. aug. 30. 15:22
 13/40 anonim válasza:
A 11. hozzászólása ütős és egyben teljesen igaz! (Y)
2012. aug. 30. 15:41
 14/40 moravia válasza:
Kérj egy pár nyelvi könyvet, és mélyülj el bennük. Az angol, német, spanyol, olasz nyelveket ügyesen tudod tanulni, és ha ilyen fiatalon elkezded akkor szépen fejlődhetsz! Örülj nagyon, hogy mindent megkapsz, és szeresd nagyon a családodat! Légy jó! :)
2012. aug. 30. 16:34
 15/40 A kérdező kommentje:
Hát hiába mondjátok, hogy észt;) Okos vagyok tanulásban, és az élettel kapcsolatosan is! Azért mert ti nem vagytok annyira 'gazdagok' nem kell szidni, nem mindenki hülye aki gazdag pl.: én. Én okos vagyok, és most ezt így senki nem fogja elhinni de mindenkinek maga dolga ;)
2012. aug. 30. 17:14
 16/40 A kérdező kommentje:
Ja és persze amit kihagytam nem vagyunk olyan gazdagok, mint hiszitek...Képzeljétek nyaralni sem szoktunk menni sehova kutyánk van és egy átlagos házunk! csak az hogy ilyen cuccaim vannak azt jelenti hogy a szüleim szeretnek, mert mindent megpróbálnak megvenni nekem amit kérek;)
2012. aug. 30. 17:17
 17/40 A kérdező kommentje:
Még egy amit mondani akarok, hatalmas nagymacska(állat) rajongó, vagyok minden természetfilmen sírok szinte ami szomorú, életem legfőbb célja hogy segíthessek az állatokon megmenteni őket! De ehhez ugye pénzutalvány kell... és mi nem vagyunk olyan gazdagok hogy erre elkölthetnénk a pénzünket! Ezért a másik célom az hogy egy gazdag férjet találjak majd magamnak aki által segíthetek a nagymacskákon( na meg persze szeressem is)
2012. aug. 30. 17:35
 18/40 anonim válasza:
tehát egy macskamenhelyre nem tudtok 1 zsák tápot vinni, de ipadre van pénz. és ugyebár nem azért kell pénzes pasi majd a későbbiekben, mert szeretnéd ha majd akkor is a legújabb ipadet kapnád majd meg.
2012. aug. 31. 01:20
 19/40 A kérdező kommentje:
Nem macska menhely és nem 10FT szeretném őket segíteni-.-Te is nagyon tudod ám mi a különbség a macska meg a nagymacska között;) Neked is ajánlok észt karácsonyra;)És nem az iphon-on van itt szó te hülye... hanem te se akarnál egy csóró cigányhoz hozzámenni... és nekem legalább van célom már az életben, ti még azt se tudjátok mit kezdjetek magatokkal felnőtt létetekre...
2012. aug. 31. 11:14
 20/40 anonim válasza:
100%

"Azt se tudjátok mit kezdjetek az életetekkel". Miből jutottál erre a következtetésre drága? Nem szép dolog az alaptalan személyeskedés! Gondolom nem ismersz minket személyesen, úgyhogy ilyeneket inkább ne fröcsögj!

Nem kell amúgy kivételezve érezned magad! Egy teljesen átlagos, az anyagiak világában megragadt és puhány kamasz kölyök vagy, akinek már az is aszketikus kínzást jelenthet, ha egy olyan helyre kerül egy napra, ahol nincs térerő.

Aki okos az nem jelenti ki magáról csak úgy, hogy okos! Az önismeret és a szerénység erényes dolog, gyakorold gyakrabban! Miért lennél okos? Hány könyvet olvastál el eddig vagy milyen dolgokon mentél keresztül? Megmurdelt a hörcsögöd vagy nem írt vissza sms-t a kis pasid?! Egy nagyátlag 13 éves l*szart se tudhat a világról, de akkor legalább ne száljon el magától, ne p*fázzon hanem TANULJON és HALGASSON (itt a tanulást általában az élet minden mozzanatára értem)!

Irigylünk téged? Ugyan kicsim... Mit? Azt se tudod mit jelenthet a szabadban játszani naphosszat, szinte az egész nemzedéked el lett korcsosítva olyan dolgokkal amire nektek még igazán nincs szükségetek! A szüleitek nem segítenek azzal, ha kiny*alják a seggeteket, mert a legkissebb fuvallatra az életben ketté fogtok törni!

Valószinü a nyüves életben nem fogsz így magadnak férjet találni, mert az a fajta, elkényesztetett, elkorcsosult személyiségü nő leszel, akinek (mint ahogy leírtad) nem maga az ember személye, nem az érzelmek, nem az összhang és egyéb ilyen emberi dolgok az elsők, hanem, hogy anyagi téren mennyire van eleresztve, gondolom azért, hogy minnél jobban kiszipolyozdhasd, ha már a drága szüleidet nem fogod tudni!

Pont az ilyen nők (vagy akár férfiak) nem találnak a büdös életben maguknak soha senkit és még annyi bátorság vagy tartás sincs bennük, hogy magukba nézzenek, hanem elkezdik a világot szapulni és ebbe rohadnak lassacskán bele!

Nagyon gyorsan szálj le a földre és nyisd ki a szemed, mert ha ezt nem teszed olyan durva pofot kapsz az életbe, hogy belepusztulsz!

2012. aug. 31. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!