Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Ki a bánatot érdekel már ez a...

Ki a bánatot érdekel már ez a milliomodik tűzijáték? Az első 2 perc még érdekes lehet, na de fél óráig?

Figyelt kérdés
Miért nem lehet normális dolgokra költeni ezt a pénzt? Növelik az elszökött kutyák számát, az se érdekel senkit se.
2012. aug. 20. 22:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező.

Kérdezte valaki, hogy kinek adtál pénzt? Ha a te elméletedet követjük, a sok menhelynek adott pénzt akár éhező gyerekeknek is lehetne adni állatok helyett...

Fél tőle a kutya, és? Még mindig csak egy háziállat, nem pedig embertárs.

2012. aug. 21. 14:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk volt olyan még régen, bár nem Pesten lakunk, hogy néztük a tűzijátékot, vége lett, aztán meg bejöttünk, és a németjuhász benn feküdt a fotelok között a szobában, pedig ne mszobakutya volt :)

Amúgy ha van belőle bevétel, és sokkal töb, mint a zeredeti, akkor ne mértem mit olyan nehéz felfogni rajta, hogy semmi kár nincs belőle

2012. aug. 21. 15:15
 13/19 A kérdező kommentje:

Nem a pesti tűzijáték zaja zavar, mert hála Istennek másik városban élek, hanem pl. a itteni. Amit hasonlóan át kell élnünk minden hétvégén és nagyobb ünnepen.

Miért ne lehetne lemondani a cirkuszról, és más programot kitalálni az embereknek. Ha mindenképpen fizetni akar a Hivatal, akkor pl. engedje el az egyik negyedéves szemétdíjat. Biztos jobban örültek volna az emberek, mint a sokadik durrogtatásnak amit már minden újszülött is látott párszor.

2012. aug. 21. 17:12
 14/19 A kérdező kommentje:
12-nek: meg lehetne kérdezni a gyepmestereket, menhelyeket, hogy ilyenkor hány százalékban nő a kóbor kutyák száma. Nem származik kár belőle??? A tévét se tudtuk jóformán hallani ettől a ricsajtól. Én személy szerint lemondok róla.
2012. aug. 21. 17:15
 15/19 anonim ***** válasza:
78%

Milyen szar lehet ilyen begyepesedett, megkeseredett embernek lenni... Nem örülni a szépnek, annak, hogy valaki másnak jó (ha már neked nem jó másnak legalább örömet szerez) inkább engedjék el a szemétdíjadat...

Jah, te ne fizessél szemétdíjat amikor ezrek éheznek, inkább nekik küldenék azt a pénzt. Erre a szövegre emlékszel még?

2012. aug. 21. 17:17
 16/19 anonim ***** válasza:
78%
Elég savanyú lehet az élete egy olyan embernek, aki azon sír, hogy más jól érzi magát, jól szórakozik.
2012. aug. 21. 17:20
 17/19 anonim válasza:
42%
Engem sem érdekel a tűzijáték.Igen Magyarország ünnepléséről van szó de lehetne másképpen ,máshogyan is megünnepelni kevesebb összegből.Azokat a milliókat vagy milliárdokat valóban másra is fordíthatnák pl.kórházak támogatása,rákos-daganatos gyermekek támogatása,idősek támogatása stb stb.
2012. aug. 21. 18:00
 18/19 anonim válasza:
0%
Szerintem nem az a begyöpösödött aki túlzásnak tartja milliárdok "ellövését" 25 percnyi örömért, amire másnap a kutya sem emlékszik, de sajnos túl sok a mai világban az önző "nekem ez jár, mert csak" típusú ember. Igen, örülök hogyha embertársaim jól érzik magukat, csak az nem mindegy, hogy milyen áron.
2012. aug. 21. 23:40
 19/19 anonim ***** válasza:
66%
Sajnállak kérdező, hogy ilyen begyöpösödött vagy. Én nagyon jól éreztem magam egész huszadikán, délelőtt 10-től egészen másnap reggel 6-ig. Kellemes kis ünneplés volt, de hát nem mindennap 1012 éves az ember (vagy jelen esetben ország). Szerintem bőven megérte azt a párszáz forintot, ami egy főre jutott.
2012. aug. 22. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!