Ha ennyire nem érdekel, akkor miért nézed? Miért zavar az, ha egy évben egyszer van egy ilyen fél órát?
Az államalapítást ünnepeljük, Magyarországot és ez egy hagyomány, hogy ilyenkor tűzijáték van. Szerintem nagyon szép dolog és jó, hogy van. Ha nem lenne, akkor egy sablonos megemlékezés lenne az országunk születésnapja...
2012. aug. 20. 21:53
2/19 anonim válasza:
Hagyomány, nem vagyok ellene, de én is unom. Nem megyek el megnézni, tv-ben sem nézem, aztán kész.
2012. aug. 20. 22:01
3/19 anonim válasza:
Szerintem is nagyon szép és különleges ünnep ez a magyarok számára. Nyilván nem fog sok újat mutatni a tüzijáték, de attól még szép. Ez csak mintegy megkoronázása az ünneplésnek. Ha valakit nem érdekel nem kell nézni, de a többséget mindig érdekli, ez amolyan közösségi program.
2012. aug. 20. 22:03
4/19 anonim válasza:
Az lenne különleges, ha egy évben csak 1x, az is csak 3 percig lenne. Van minden szombaton esküvőkor, nagyobb városi programok után kötelező jelleggel, szilveszterkor, na meg 20-án, nem unják még????
2012. aug. 20. 22:54
5/19 anonim válasza:
Mert szép. Azért.
2012. aug. 21. 00:26
6/19 anonim válasza:
Engem nem érdekel egyáltalán tegnap mondta egyik haverom éppen mikor elkezdődött a tűzijáték nézzek ki az ablakon.
Hát még arra se tettem szert hogy ránézzek az ablakra, utána meg mentem aludni.
Ennyi.
2012. aug. 21. 07:28
7/19 anonim válasza:
Én például alapból is imádom a tűzijátékot, de az ideit különösen szépnek találtam.
Másrészről neked ugyan volt időd megunni, de ha megnézed a közönséget, a legtöbben a gyereküket viszik el megnézni. A gyerekeknek ugyanis még nem volt idejük megunni :)
2012. aug. 21. 07:57
8/19 anonim válasza:
Akkor miért nézed te idétlen!Sztem az idei volt eddig a legjobb... A szocik még ezt is eltudták anno cseszni,kigyulladt az uszály is:D
2012. aug. 21. 11:31
9/19 anonim válasza:
Mi lenne, hogyha egyszer helyette a csóróknak adnák azt a sok pénzt amit elkXurnak erre a rendezvényre, vagy egész napos állásbörzét csinálnának helyette, hogy legyen az embereknek munkájuk. Inkább csak megy a fergeteges rongyrázás állandóan. Miért nem megy ki ez a sok szemétláda munkáltató országszerte a sok kis-nagy irodából és hírdet állást és frissíti a munkaerő állományát másokra, olyanokra pl, akik évek óta nem kaptak, vagy nem jutottak melóhoz a sok tespedő faxkalap, vagy vénasszony miatt, akik már palacsintára ülték a valagukat az irodában. Na miért nem, na ???
2012. aug. 21. 11:36
10/19 anonim válasza:
Szórakozni is kell néha utolsó!1 évben egyszer van ilyen tűzijáték...
Ha minden hónapban lenne azt mondom az már pazarlás,de így?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!