Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Ki a bánatot érdekel már ez a...

Ki a bánatot érdekel már ez a milliomodik tűzijáték? Az első 2 perc még érdekes lehet, na de fél óráig?

Figyelt kérdés
Miért nem lehet normális dolgokra költeni ezt a pénzt? Növelik az elszökött kutyák számát, az se érdekel senkit se.
2012. aug. 20. 22:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%

"Ki a bánatot érdekel már ez a milliomodik tűzijáték?"

Elég sokan kint voltak...

"Az első 2 perc még érdekes lehet, na de fél óráig?"

Nem kötelező nézni. Én is találtam egész jó elfoglaltságot arra a fél órára is.

"Miért nem lehet normális dolgokra költeni ezt a pénzt?"

Hány éhezőn segítettél idén? Mennyi pénzt költöttél fölöslegesen, szórakozásra? (Tudom, jön majd a kamuszöveg havi 5000-ért az interneten, hogy semmit)

"Növelik az elszökött kutyák számát, az se érdekel senkit se."

Ahhoz olyan gazdi is kell.

2012. aug. 20. 23:13
 2/19 anonim ***** válasza:
55%

> Ki a bánatot érdekel már ez a milliomodik tűzijáték?

Engem nem, de úgy láttam, hogy sokakat igen.

> Az első 2 perc még érdekes lehet, na de fél óráig?

Szerintem az első két perc is sz*r volt. A közvetítés "zenéjéről" nem is beszélve...

2012. aug. 20. 23:38
 3/19 anonim válasza:
75%
Pedig érdemes megnézni, hogy hogyan lövik fel a pénzünket az égbe...
2012. aug. 21. 00:03
 4/19 anonim ***** válasza:
71%
Valószínűleg senkit, azért volt kint egy rakat ember. -.-"
2012. aug. 21. 00:25
 5/19 anonim ***** válasza:
84%

Jaj ne, egy állatvédő.

Hát egyszerű a megoldás:

- tessék bezárni a kutyuskát egy fél órára,

- tessék megkötni,

- tessék bevinni a házba és kész.

Ez olyan bonyolult? Tisztázzunk valamit: jelenleg a kutyák az emberek háziállatai. Nem fordítva.

2012. aug. 21. 00:28
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Az én kutyám nem szökött el.

Egy kicsit ugatott a durrogáskor, de megnyugtattam, hiába ugat, úgyis durrognak.

Utána nem érdekelte tovább a dolog :)

2012. aug. 21. 01:38
 7/19 A kérdező kommentje:

1. Sok menhelynek adtam már pénzt, kaját, és nem szórom a pénzt, fölösleges dolgokra. Sőt, ezeket el is adjuk.

2. Nem kell állatvédőnek lenni ahhoz, hogy egy ember belássa hogy ha kikötik a kutyákat, akkor is félnek a durrogástól. A miénk speciel nem az udvaron, hanem az előszobában tölti ezt az időt. Aki nem csinálja meg a saját kerítését, annak a kutyáját sajnálom csak nem az idióta gazdáját.

3. Itt nálunk a városban is volt tűzijáték, szerintem egy eladósodott város meglenne pár millió kiadás nélkül is.

2012. aug. 21. 06:09
 8/19 anonim ***** válasza:
67%

Ki a bánatot? Rengeteg ember,t ahogy láttam. Ez Magyarország születésnapjának az ünnepe, amin hagyomány, hogy tűzijáték van. AZ ÜNNEPLÉS TETŐZÉSE! VÁGOD? Mert ugye ez a legnagyobb magyar ünnep, de ha téged ez az ünnep nem érdekel, akkor talán (már bocs), de nem is vagy magyar. Ha meg csak a tűzijáték nem, akkor kibírod azt a fél órát, hogy átkapcsolsz másik csatornára.

A pár milliós kiadásról meg annyit, hogy ilyenkor több tízezer turista rohamozza meg a fővárost és egyéb helyeket, hatalmas bevételek jönnek létre és biztos vagyok benne, hogy korántsem deficites az egész (hiába állítja be úgy a tisztelt vezetőség).

2012. aug. 21. 11:13
 9/19 anonim válasza:
12%
Hatalmas bevétel ja! Kinek a zsebébe vándorol megint szerinted? Szerintem sem kellene ekkora felhajtást csinálni körülötte. Oké hogy ünnep de szerintem olcsóbban is meg lehetne rendezni, és nem "kidobni az ablakon" azt a rengeteg pénzt.
2012. aug. 21. 12:37
 10/19 anonim ***** válasza:
82%

Rengeteg pénz? Fejenként pár forint, tényleg hatalmas kiadás (lehet, hogy akár 40 forint is / fő!).

Ti tényleg egy olyan országban akartok élni, ahol soha, semmilyen körülmények között nem történik semmi, ahol nincsenek ünnepek, nincsenek rendezvények??

Amúgy, Pesten (és ismerősök alapján egy rakat más városban is) nyüzsögtek a turisták, akik nem kevés pénzt hagytak itt. Eléggé esélyes, hogy ők maguk jóformán fedezték az egész költséget.

A kutyás szöveg meg elképesztően demagóg. Amikor vihar van, akkor is növekszik az elszökő kutyák száma? Nem a kutya feje mellett kell felengedni a tűzijátékot, és annyi. Az én papagájomat meg zavarják a kocsidudák. Le a kocsikkal, tiltsuk be őket!

Amúgy is egy vagyont költünk benzinre...

2012. aug. 21. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!