Ki a bánatot érdekel már ez a milliomodik tűzijáték? Az első 2 perc még érdekes lehet, na de fél óráig?
"Ki a bánatot érdekel már ez a milliomodik tűzijáték?"
Elég sokan kint voltak...
"Az első 2 perc még érdekes lehet, na de fél óráig?"
Nem kötelező nézni. Én is találtam egész jó elfoglaltságot arra a fél órára is.
"Miért nem lehet normális dolgokra költeni ezt a pénzt?"
Hány éhezőn segítettél idén? Mennyi pénzt költöttél fölöslegesen, szórakozásra? (Tudom, jön majd a kamuszöveg havi 5000-ért az interneten, hogy semmit)
"Növelik az elszökött kutyák számát, az se érdekel senkit se."
Ahhoz olyan gazdi is kell.
> Ki a bánatot érdekel már ez a milliomodik tűzijáték?
Engem nem, de úgy láttam, hogy sokakat igen.
> Az első 2 perc még érdekes lehet, na de fél óráig?
Szerintem az első két perc is sz*r volt. A közvetítés "zenéjéről" nem is beszélve...
Jaj ne, egy állatvédő.
Hát egyszerű a megoldás:
- tessék bezárni a kutyuskát egy fél órára,
- tessék megkötni,
- tessék bevinni a házba és kész.
Ez olyan bonyolult? Tisztázzunk valamit: jelenleg a kutyák az emberek háziállatai. Nem fordítva.
Az én kutyám nem szökött el.
Egy kicsit ugatott a durrogáskor, de megnyugtattam, hiába ugat, úgyis durrognak.
Utána nem érdekelte tovább a dolog :)
1. Sok menhelynek adtam már pénzt, kaját, és nem szórom a pénzt, fölösleges dolgokra. Sőt, ezeket el is adjuk.
2. Nem kell állatvédőnek lenni ahhoz, hogy egy ember belássa hogy ha kikötik a kutyákat, akkor is félnek a durrogástól. A miénk speciel nem az udvaron, hanem az előszobában tölti ezt az időt. Aki nem csinálja meg a saját kerítését, annak a kutyáját sajnálom csak nem az idióta gazdáját.
3. Itt nálunk a városban is volt tűzijáték, szerintem egy eladósodott város meglenne pár millió kiadás nélkül is.
Ki a bánatot? Rengeteg ember,t ahogy láttam. Ez Magyarország születésnapjának az ünnepe, amin hagyomány, hogy tűzijáték van. AZ ÜNNEPLÉS TETŐZÉSE! VÁGOD? Mert ugye ez a legnagyobb magyar ünnep, de ha téged ez az ünnep nem érdekel, akkor talán (már bocs), de nem is vagy magyar. Ha meg csak a tűzijáték nem, akkor kibírod azt a fél órát, hogy átkapcsolsz másik csatornára.
A pár milliós kiadásról meg annyit, hogy ilyenkor több tízezer turista rohamozza meg a fővárost és egyéb helyeket, hatalmas bevételek jönnek létre és biztos vagyok benne, hogy korántsem deficites az egész (hiába állítja be úgy a tisztelt vezetőség).
Rengeteg pénz? Fejenként pár forint, tényleg hatalmas kiadás (lehet, hogy akár 40 forint is / fő!).
Ti tényleg egy olyan országban akartok élni, ahol soha, semmilyen körülmények között nem történik semmi, ahol nincsenek ünnepek, nincsenek rendezvények??
Amúgy, Pesten (és ismerősök alapján egy rakat más városban is) nyüzsögtek a turisták, akik nem kevés pénzt hagytak itt. Eléggé esélyes, hogy ők maguk jóformán fedezték az egész költséget.
A kutyás szöveg meg elképesztően demagóg. Amikor vihar van, akkor is növekszik az elszökő kutyák száma? Nem a kutya feje mellett kell felengedni a tűzijátékot, és annyi. Az én papagájomat meg zavarják a kocsidudák. Le a kocsikkal, tiltsuk be őket!
Amúgy is egy vagyont költünk benzinre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!