Hogy tetszett a tűzijáték?
Figyelt kérdés
Személy szerint nekem nagyon tetszett!:)2012. aug. 20. 21:37
1/10 anonim válasza:
Hát én úgy vagyok vele, hogy maga a tűzijáték az igen, az tetszett, de a zenei aláfestés valami katasztrófa volt. Hogy lehet ilyen zenéket összeszedni alá? :S Jó, hogy nem valami drum-n-bass cuccal kezdődött az egész. A másik meg az operatőri munka, ami nagy nulla volt (mivel én TV-ben néztem). Ezeket leszámítva jó volt, de nagyon politika szagot érzek sajnos itt is már... :/
2/10 A kérdező kommentje:
A politikát most hagyjuk ki!!!!Az operatőri munka néhol valóban kritikán aluli volt..,a zene sztem jó volt!:)És végre nem dumálták végig az egész tűzijátékot a kommentárok mint a retek klubon anno...
2012. aug. 20. 21:43
3/10 anonim válasza:
Nekem nagyon nagyon tetszett! A zenei aláfestés, a szövegek, és a Lánchidas megoldás is nagyon a helyén való volt. Szinte végig rázott a hideg, és baromira sajnáltam hogy nem tudtam ott lenni! :(
Az operatőri munka tényleg hagyott némi kívánnivalót maga után, pláne amikor a talajt mutatta meg az ürességet, de ezt a kis bakit leszámítva csodás volt :)
4/10 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy tetszett Neked is:)
2012. aug. 20. 21:50
5/10 anonim válasza:
Már jó pár éve nem nézem. Nekem az összes egyforma.
7/10 anonim válasza:
Szép volt, úgy ott lettem volna :(
8/10 A kérdező kommentje:
Majd jövőre,ne bánkódj!;)
2012. aug. 20. 22:17
9/10 anonim válasza:
Én kint voltam, élőben néztem. Szerintem élőben nagyon nagy élmény, teljesen más, mint tv-ben nézni.
10/10 anonim válasza:
Nekem is tetszett. Remélem egyszer eljutok Bp-re és meg tudom nézni élőben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!