Mit vegyek szüleimnek 40. házassági évfordulójukra? Adjatok ötletet!
Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 14:36
1/10 anonim válasza:
Hány éves vagy? Dolgozol? Tanulsz? Zsebpénzből, vagy diákmeló? Mi jobban örültünk, ha a gyerekek a kertből szedtek virágot, minthogy költekezzenek, hisz mi adtuk nekik a pénzt. A lényeg, hogy nem felejtetted el. Egyszer házassági évfordulóra egyik fiam vett egy üveg pezsgőt, két pohár is volt a dobozban. Nagyon jó volt.
3/10 anonim válasza:
Èn a régi kozos fotoikbol csinaltattam naptarat :)nagyon szeretik
4/10 anonim válasza:
Kertes házba laknak? mi nagyszülők 20. házassági évfordulójára hintaágyat vettünk és nagyon sokat használják:) de ha több pénzed van rá küldd el őket wellness hétvégére
5/10 anonim válasza:
Hosszú hétvége Hajdúszoboszlón vagy Kehidán, Bükön vagy Sopronban?
6/10 Rachel Green válasza:
szerintem csináltass fotomontázst (legszebb pillanatok képekben) szüleidről és ez kereteztesd be. én ezt fogom majd nekik :)
7/10 anonim válasza:
Mi a férjemmel a 30-ik házassági évfordulónkra a gyerekeinktől kaptunk egy olyan képet (nagyot, falra akaszthatósat) ahol a kezdetektől az adott időig minden esemény kapcsán készül képek össze lettek illesztve, egy nagy szív alakkal a közepén, ennek egyik csücskébe az esküvői képünk, a másikban egy friss kép kettőnkről és az egész szív átkarolva egy filmszalaggal, mely kockáiban az én és a férjem képei fokozatosan, ahogy teltek az évek. Nekünk nagyon tetszett, még a mai napig is találunk olyan kockát amit "nem láttunk".
8/10 anonim válasza:
Biztos örülnének valami gyógyvizes kúrának,ha meg tehetted!
Hajdúszoboszló,minimum félpanzióval.
9/10 anonim válasza:
A nagy házalakításban egy olyan képet kapott a házaspár,amin két egymás kezét fogó ember kezei voltak,közelről.Szép volt.
10/10 anonim válasza:
egy 5 literes kannást:)
annak mindenki örülne:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!