Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Mit vehetnék szüleimnek a...

Mit vehetnék szüleimnek a házassági évfordulójukra?

Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
22%
váó :O
2012. márc. 28. 20:55
 2/8 anonim válasza:
100%
Én tortát sütöttem nekik, nagyon meghatódtak.
2012. márc. 28. 20:59
 3/8 anonim ***** válasza:
73%

például egy albumot:)

amin benne van a megismerkedésük elején egy fotó,és úgy folyamatosan,amikor megszülettél,esetleg ha van tesód őt is,és a mai napig rakjál bele fotókat.. amikor megszülettél,amikor óvodás lettél,amikor iskolás,igaz nem tudom hány éves vagy:D mondjuk amikor ballagtál, vagy egy közös kirándulás,szép képeket rakj bele,amire jó emlékezni:))

2012. márc. 28. 21:10
 4/8 DannyZuko válasza:
Tőlem egy fényképalbumot kaptak amiben benne volt a (mostmár én) családom és az unokájuk fényképei. Nagyon tetszett nekik... Örök emlék.
2012. márc. 29. 10:39
 5/8 anonim válasza:
Derítsd ki hogy ismerkedetek meg, hol randiztak, hova mentek nászútra vagy mind a hármat szervezd meg, vagy egyik helyet szerved be nekik szép emlékek lennének...
2012. márc. 31. 10:07
 6/8 anonim válasza:
Fénykép szép keretben, sütni vmit....nem kell ilyenkor nagy dolgokra gondolni :)
2012. márc. 31. 11:16
 7/8 Vaskó Krisztina válasza:
Gravírozott, 2 db-os pezsgőspohár gyönyörű ajándék lehet. Hasonlót szoktak esküvőre az ifjú párnak.
2012. ápr. 2. 15:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Családja válogatja, de én még soha semmit nem vettem nekik ilyen alkalomra (igaz nem is valami jó a házasságuk), végül is ez rájuk tartozik, ők élték meg, a közös élményük, ami senki másé. Sosem éreztem, hogy közöm lenne hozzá. Az esküvőjük pontos dátumát is csak ők tudják. Azért leültem közéjük pezsgőzni, ha hívtak miután rákérdeztem hogy mit ünnepelnek. Sosem várták el tőlem, hogy ajándékot vegyek nekik és megemlékezzek kettejük régi intim eseményéről.
2012. máj. 7. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!