Mit vegyek a szüleimnek házassági évfordulójukra?
Fogalmam sincs, mit szokás ilyenkor adni. 18 vagyok, van két bátyám, de nem lesznek itthon, így valószínűleg én leszek az egyetlen, aki ajándékoz. Az a gond, hogy valami dísztárgyat nem akarok venni nekik, van elég, a bonbon átlagos, a virág meg hogy jön ide? Színházjegyet nemrég kaptak.
Valami ötlet?
Az első kérdés az, hogy egyébként ők mennyire szokták ezt megünnepelni.
A legtöbb helyen az a gond, hogy a férj leginkább elfeledkezik erről az "ünnepről", nem tartja számon, és még egy szál virágot sem visz haza a feleségének.
Tehát sztem először a papádnak kellene az eszébe juttatnod, hogy "ugy-e nem felejtetted el?" És mivel ezt a nevezetes napot inkább a feleségek tartják számon, talán szövetkezni is tudsz a papával, és valami közös meglepit kitalálni.
Persze, ha minden évben "megünneplik" anélkül is, hogy a papának szólni kellene, akkor valóban egyedül kell kitalálnod a meglepit.
Ez esetben jó ötlet, hogy valami vacsit csinálsz, két főre megterítel, és elhúzod a csíkot otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!