Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » A Zoltán nap szerintetek hány...

A Zoltán nap szerintetek hány csajnak jut eszébe amikor egy Zoltán köszönti fel éppen?

Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 10:03
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
62%

De, tudtam, nem is értem, hogyan képeske egyesek megsértődni, meg azon kiakadni, hogy valaki esetleg nem foglalkozik ilyenekkel :)

Persze ez a megállapításom kölcsönös alapon működik - szóval ha én nem foglalkozok valamivel, akkor nem akadok ki, ha nekem ugyanezt elfelejtik, mivel általában én is ugyanúgy elfelejtem :D

2012. márc. 8. 12:09
 12/33 anonim ***** válasza:
37%

Én igenis kissé meg lennék bántódva, ha a barátom elfelejtené a nőnapot. Lehet, hogy kreálmány ünnep, de akkor is létezik. Még rosszabbul esne látni a csajokat az utcán virággal a kezükben, mikor nekem is van párom, csak én nem kapok tőle semmit. Nagy divat mostanában leszólni a Valentin napot meg a nőnapot, meg azt mondani, hogy én úgyis szeretem a páromat az év többi napján is. Azért néha egy kis ünneplés belefér, nem áll semmiből, csak egy szál virág és pár kedves szó kell hozzá, ebbe senki sem szakad meg!

Én nem nagyon figyelek a névnapokra, egyébként, de akik fontosak nekem, azokét tudom, szóval a Zoltán nap sem ment ki a fejemből :-)

22L

2012. márc. 8. 12:27
 13/33 anonim válasza:
77%
Viragot venni es kedveskedni is lehet barmikor, nem kell hozza egy unnep.
2012. márc. 8. 12:46
 14/33 anonim válasza:
100%
Nemtom, de nekem első dolgom volt a bátyám nyakába ugrani reggel, és mondani neki, hogy boldog névnapooot és kapott puszit is! :) én nem feledkezem meg a Zoltánokról :)
2012. márc. 8. 12:49
 15/33 anonim válasza:
54%
én nem ismerek zotyát
2012. márc. 8. 12:55
 16/33 anonim válasza:
47%

Engem nem érdekel a nőnap, csak azért tudom, hogy az van, mert Zoltán nap van, egyáltalán nem érdekel, ha nem köszöntenek fel, szerintem semmi értelme. Ugyanígy vagyok a névnapommal is. Persze mást felköszöntök, akinek tudom hogy fontosabb, de egyáltalán nem bánt ha engem nem, abszolút nem érdekes szerintem. Az egyetlen ilyenféle ünnep aminek értelme van a Szülinap és az Anyák Napja.

Szóval igen, felköszöntöm a Zoltánokat, nekem nem a nőnapról jutnak eszembe a Zolik, hanem a Zolikról jut eszembe, hogy nőnap. De az is max azért mert ők eszembe juttatják:D

23/n

2012. márc. 8. 14:12
 17/33 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi mindenkinek!!!

A csajoknak sok boldog Zoltán napot kívánok, a sorstársaknak pedig sok boldog nőnapot :)))))

2012. márc. 8. 14:42
 18/33 anonim ***** válasza:
én kívántam ma boldog névnapot Zoltán nevű ismerősömnek, de ő nem mondta, hogy boldog nőnapot... én ebből nem csinálok hisztit. :)
2012. márc. 8. 15:27
 19/33 anonim válasza:
100%

engem ma az anyám, a boltos néni, a nagyanyám és a nővérem köszöntött fel a nők közül xD Meg férfiak közül is 4 az akinek tényleg eszébe jutott

utóbbi évek egyik legjobb aránya! :D

2012. márc. 8. 16:18
 20/33 anonim ***** válasza:

12:27

Te azzal bezzeg nem foglalkozol, hogy férfinap is létezik. Tipikus önző.

Nagy divat figyelmen kívül hagyni a férfinapot, de követelőzni a nőnap miatt. Csak azt kell adni a nőknek, amit ők adnak a férfinapon.

2012. márc. 16. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!