Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van igazság Zoltán Erika Túl szexi lány c. számában?
Szerintem nagyon is van benne igazság..
Én erre élő példa vagyok :D ..12-14 évese kicsi,vékonyka,lapos lány voltam,igaz még nem vagyok 20 éves,csak 17 de azért már nagyon sokat változtam.Gömbölyödtem,híztam is.És igen,engem is nagyon sokáig csúfoltak,csúnyának tartottak és most meg az ellenkezőjét hallom,mintha minden átbillent volna a másik oldalra :P ;D ..Szóval szerintem van benne igazság!!:)
Kedves Kérdező!
Elképzelhető, hogy van, de most gondolj csak bele! Ha 12 éves korától kezdve nézzük, mondjuk 20 éves koráig nem kívánta meg senki? 8 éven át nem volt szexuális élete? 8 éven át nem volt NŐ? 8 évet elpazarolt az életéből!!
Üdv.: 16/L
Szerintem is igaz, amiről énekel.Én az egyik volt oszt.társamat tudom felhozni példaként, akit régen mindenki csúfolt,mert sovány volt,stb, most meg 18 éves és egyszerűen gyönyörű.
Utolsó válaszoló: Egy tizenéves lánynak még nem kell nőnek lennie, nem tudom te melyik bolygón élsz.
utolsó sajnos te nem tudod melyik bolygón élsz :D
ma már 14-15 éves lányok úgy néznek ki mint a ku.rvák szóval erről ennyit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!