Mi a véleményetek Dr. Novák Zoltán Dávid nőgyógyászról?
Voltál-e végül nála? megoldotta-e a problémádat? Szerintem a legjobb nyőgógyász.
Iszonyatosan felkészült- szakmailag, ami valljuk be, manapság nagyon ritka, nagyon lelkiismeretes és alapos.
NEkem egy P3-as cytologiam volt , nagyon megijedtem, mert fiatal vagyok hogy műteni kell, hidegkés conisatio-t kell végezni.
Orvosismerősök révén kerültem hozzá, ajánlással, végülis csinált egy kolposzkópos vizsgálatot és biopsziát, és ugy döntött a leletek alapján, hogy nem kell a műtét. CIN1 lett.
Azota már szültem babát, rendszeresen járok kontrollra, és mind negatív. nagyon orulok, hogy rátaláltam.
Hasonló problémával küzdök én is. Nekem már négyszer lett P3-as a leletem :(
Terhesgondozásra is hozzá jártál?
Sziasztok!
Engem most műtött miómával. Ez az ember egy Isten. Komolyan mondom, perfekt szakember, nagyon kedves, megnyugtató jelenléte van, és nagyon tisztelettel bánik a nőkkel.
Bátran, jó szívvel ajánlom őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!