16-17 éves fiúk! Ti milyen ajándéknak örültök?
Figyelt kérdés
ezt úgy kérdezem mint ha a szerelmeitek megakarna lepni titeket , minek örülnétek ?2012. febr. 19. 17:02
1/10 anonim válasza:
meztelenül fekszik az ágyban és amikor belépek a szobába ennyit mond: A tiéd vagyok
vagy egy karton cigi
vagy egy rekesz sör (citromos vagy narancsos borsodi)
2/10 A kérdező kommentje:
valahogy sejtettem :)
a citromos sör limonádé !
de ha pl társaságban szeretném meglepni ? valami kis ajándékkal ? akkor nem léphetek ki a tömeg közül meztelenül
2012. febr. 19. 17:17
3/10 anonim válasza:
Első 16-17 éves FIÚK-at kérdezte.A citromos meg narancsos hülyeségedet meg, idd meg húsz év múlva a csajnapokon.
4/10 anonim válasza:
17 vagyok és én szeretem a citromos sört
ennyi
és én ennek a 3-nak örülnék a legjobbnak
vagy egy jegy egy Pittsburgh Steelers meccsre...meg amellé a szállod,a repjegy... úgyse tudnád kifizetni
ezért inkább vidd ki egy fradi meccsre tavasszal% ott társaság is van! (igaz hogy hülyék de van )
5/10 anonim válasza:
mit takar a szerelmeitek?
mert ha egy titkos b*zi hódoló, akkor golyót a fejébe
amúgy ha lesz*pnának
6/10 anonim válasza:
Én orbán és gyurcsány fejének.
7/10 anonim válasza:
16-17? Azok még a popsitörlőnek. :D
9/10 anonim válasza:
Ha még nem késtem el a válasszal:kannás,sör ( nem üdítőre gondoltam ), cigi,fű ( persze ezek egyén/társaság függőek ).
10/10 anonim válasza:
egy egyszerű kérdés és erre hülye válaszok látszik h pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!