Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti bármilyen ajándéknak örültök egy fiútól?
Figyelt kérdés
Úgy értem ha valaki olyantól kaptok valamit akit szerettek, akkor mindegy hogy mit ad,csak az a lényeg hogy tőle kapd? Vagy nem?2011. szept. 3. 00:13
1/33 anonim válasza:
Én minden apróságnak is tudok örülni :))
2/33 anonim válasza:
dehogynem
de azért egy ütvefúró mindig jól jön
3/33 szamóca.. válasza:
csak azokat szeretem, amelyik ilyen pici és nagyon random. szülinapot meg ilyesmit pont ezért nem is ünnepelek ajándékkal. ha megy a srác az utcán, és megltá valamit amirl én jutok eszébe, olyat nagyon jó érzés kapni is és adni is, de csak azért hogy ajándék legyen nem szeretek kapni.
4/33 kalingu válasza:
Én pl annak örülök a legjobban, ha "különleges esemény" nélkül ad valami apróságot. A legjobb, ha ő maga készíti el nekem..Abból látszik a törődés.
5/33 anonim válasza:
Én azt szeretem, ami nem kerül sok pénzbe, vagy egyáltalán nem kerül pénzbe, viszont kreatív. Számomra nagyon kellemetlen, ha egy férfi drága ajándékot vesz, mert nem azért vagyok vele. Szerintem az is nagyon megható, ha csak úgy hoz egy szál virágot, amit vhol az út szélén szedett. A legjobban azonban midig az olcsó és kreatív ajándékoknak örülök, amit nem lehet boltban megvenni (pl. egy fényképalbum a közös élményekről stb.)
6/33 kalingu válasza:
Igen nekem is kellemetlen. Olyan, mintha "kiszolgáltatott" lennék.. és ugyebár egy ajándékkal nem ezt akarjuk elérni.
7/33 anonim válasza:
A nagyon nagyméretű, vagy túlságosan értékes dolgokat nem szeretem.
Inkább valami apróság legyen.
8/33 A kérdező kommentje:
Én konkrétan arra gondoltam h valami szívecskés plüssállatot veszek neki? az jó? Az ilyen dolgoknak örültök?
2011. szept. 3. 00:35
9/33 anonim válasza:
Az ajándék lényege tulajdonképpen nem is az ajándék, hanem az, h amíg azt az ajándékot a fiú/férfi kigondolja, megveszi vagy elkészíti a nőre gondol. A saját készítésű, kreatív ajándék pont ezért szebb, mert több időt szán rá az illető, mintha csak bemenne az üzletbe és kész.
10/33 anonim válasza:
Ha helyes feje van, akkor oké, én pl. a Happy Box-os plüssöket szeretem, a kínai piacos féle az ocsmány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!