Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti bármilyen ajándéknak örültök egy fiútól?
Én nem nagyon igénylek semmit, ha nem kreatív saját gyártmány akkor főleg nem... szülinapomra szeretek jó dolgokat kapni, de akkor is inkább megmondom miket, dee nem vagyok pénzsóher vagy ilyesmi, ha nem kapok semmit ugyanúgy élem tovább az életem.
20L
Pl ha már egy ideje kapcsolatban vagy, (azt hiszem előttem is írta valaki), egy saját készítésű album a képeitekkel, mütyűrökkel, mondatokkal amiken anno sokat röhögtetek jó dolog. Nagyon jó érzés utána visszanézegetni :)
Ha viszont csak most alakul ki valami köztetek, akkor oda adhatnád neki a pólódat, hogy érezze az illatodat,közelségedet. Vagy rajzolj neki, írj neki. Bármennyi idős vagy beállítottságú is egy lány/nő, ezeknek mindig örül. :)
ha valami ocsmányság, akkor nem :D
a plüssöket pl. nem szeretem
egyszer volt 1 barátom, aki egy hajtincsét adta oda.
nagyon meghatódtam rajta, pedig nem vagyok érzelgős.
Saját készítésü, rajzok....
miért hiszitek, hogy a férfiak majd ragasztanak meg ollóval vágdosnak nektek. nem óvodások már.
01:18.
Sajnálom, ha te is olyan vagy, mint a legtöbb ember, hogy minden identitást, érzelmet stb korhoz köt. Az ajándékozás em korfüggő. Érzelmet fejezel ki vele. Nem szégyen ha akár 30-40 évesen is saját maguk készítik egymásnak az ajándékot vagy rajzolnak mert mindenkinek egy része "gyerek" marad..és ennek a résznek igenis néha szüksége van ezekre az apró dolgokra.
:) :D Tudom.. ma már ez megy: "Jajj nemár, ez milyen már?!!Olyan ciki..Jézusom".
Mindegy. Lehet, hogy csak én látom hülyén.. Majd mindenki maga dönti el, hogy mit csinál, ha eljut odáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!