Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti bármilyen ajándékna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti bármilyen ajándéknak örültök egy fiútól?

Figyelt kérdés
Úgy értem ha valaki olyantól kaptok valamit akit szerettek, akkor mindegy hogy mit ad,csak az a lényeg hogy tőle kapd? Vagy nem?
2011. szept. 3. 00:13
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
48%
Az ajándék jó, csak nehogy rendszer legyen ... elég cikin néz ki, hogy "szia! na ma mit hoztál nekem?" :)))
2011. szept. 3. 07:40
 22/33 anonim ***** válasza:
hát,ha csokit adna akkor utálnám érte mert szeretem a csokit és nem kéne ennem, ékszerből nem biztos hogy eltalálja az ízlésem,és lehet hogy kedves lesz nekem az ékszer mert tőle kaptam de nem fogom hordani. a virág az elhervad,meg nekem túl romantikus. szóval, te ismered ugyis a csajt,próbáld meg kitalálni hogy mit akar :D
2011. szept. 3. 10:20
 23/33 anonim ***** válasza:

Én nem, nem, nem, nem és nem szeretem az ajándékokat!!! Volt egy barátom aki adott nekem ilyen mindenféle kis (vagy nagy) porfogókat... Szalmából készült egérke, vagy porcelán(vagy 30cm-es) mókus....na most mindkettőben keletkezett egy kisebb törés a hazaút folyamán. Meg minek álljon ott a szkerényben? :D Vagy a polcon...semmi haszna nincs. Utálom a haszontalan kacatokat, bármilyen szándékkal is adják nekem.

Azzal, aki azt írta, hogy ne várjuk el, mi nők, hogy a fiúk majd vagdosnak, ragasztgatnak, rajzolnak nekünk, (mert nem ovisok) egyet értek. Nem azért mert már nem ovisok, hanem nem várok el senkitől ilyet. : D

Én jobban értékelek egy ölelést, egy sétát hazafele pont akkor amikor felkel a Nap, egy csókot...bármit : D

2011. szept. 3. 10:55
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
A saját készítésű ajándék nem azt jelenti, h ragasztani, festeni, színezni kell. Én egyszer kaptam egy fotóalbumot a barátomtól, mikor 5 év után megkérte a kezemet. A fotóalbum egy egyszerű sima lila színű album volt (semmi minta), kézzel ráírta az elejére, h "kedvenc pillanataim - legalább 10 érv, hogy hozzám gyere". És ebbe az albumba beletett 10 fényképet, mindegyik egy-egy nagyon szép/vicces/romantikus pillanatot örökítettek meg az elmúlt közös 5 évünkről. Ehhez nem kellett ragasztani, vagy színezni, de életem legszebb ajándéka volt. Azóta sem kaptam ilyen szépet. És az volt benne a legjobb, h ilyet nem lehet a boltban kapni, ez tényleg nagyon személyes és csak kettőnkről szól.
2011. szept. 3. 12:11
 25/33 anonim ***** válasza:
Én a simsonomat adtam a baránőmnek születésnapjára, nagyon örült neki:D 18F
2011. szept. 8. 20:06
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
hát, én a pasimtól egy saját öntésű csokimacskát kaptam(ő főzte a csokit, és ő öntötte bele valami formába). nagyon meghatódtam, mert látszott, hogy szenvedett vele, és nem is volt olyan finom a csoki, sőt! egész szar volt, de megettem. és amikora közepénél jártam, ő abbahagyta a besegítést az evésnek, és elkezdett tvzni. meglepődtem, mert ő nem ilyen, hogy ilyen pillanatban tvzik, sőt nem is szeret tvzni. mindegy, ettem tovább, erre a belsejében találtam egy nyakláncot, becsomagolva zacsiba. XD és a nyakláncban benne volt a facebookos fotónk.na, akkor vesztettem el a szüzességemet. :P de nagyon szép nap volt.
2011. szept. 8. 20:18
 27/33 anonim ***** válasza:
46%

ne hidd el, ezek sablon válaszok..

a szíve mélyén minden nő azt reméli, hogy a gyermekei apja milliomos lesz és nem kell nélkülözniük soha semmit.:)

szóval ha nem vagy milliomos, felejtsd el hogy bnőd lesz..

én sem vagyok az egyelőre ;)

2011. szept. 8. 20:32
 28/33 anonim ***** válasza:

Utolsó- szállj le a földre, csak lúzer vagy, nem a nők libák.

Kérdező: ha a barátnőd szereti a plüssmacikat, az király, ha szívecskét fog, még királyabb, de ha mondjuk belehímzed a szívecskébe a neved, vagy valamit, mondván, hogy a te szíved adod oda neki, akkor az a legkirályabb. Valami olyasmi ajándéknak szerintem a lányok 99%-a örül, ami tényleg személyes, és azt fejezi ki, hogy te szereted, és gondolsz rá. De egyetértek az egyik előttem szólóval- az az igazi, ha csak mész az utcán, meglátsz valamit, amiről a szerelmed jut eszedbe, és megveszed neki. Mindegy, hogy az árban milyen, a lényeg, hogy gondoltál rá, és kedveskedsz neki. Maga a gesztus az, ami értékelve van, nem pedig az ajándék. Az értéke, még ha fillérekért (sem) lett véve, sokkal nagyobb, ha szívből, szeretettel adtad. Mert lehet értéktelen holmi 24 karátos gyémántnyaklánc is, ha csak a trófeádként akarod a nőd beállítani.

2011. szept. 8. 20:39
 29/33 anonim válasza:
bárminek! csak szívből add :D és legyen valami személyes is benne,gravirozás vmi levél vagy vmi romantikus dolog :D
2011. szept. 8. 21:13
 30/33 anonim ***** válasza:
én azt szeretem a legjobban amikor bekötött szemmel furulyázik rajtam a barátom és közben énekli hogy "SP voltam".
2011. szept. 8. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!