Ajándéknak megfelelne-e ilyen festmény? (én festeném)
2012. jan. 22. 18:30
2/9 A kérdező kommentje:
fekete hátteret lehet lehagyom, de akkor nem fog így előtűnni a kép :S
2012. jan. 22. 18:34
3/9 anonim válasza:
Te tudsz ilyen szépen festeni??(irigyellek érte nagyon,mert én csak a pálcika emberekig,és a kukacos almáig jutottam el) De nagyon szép ajándék lenne,még fekete háttérrel is.
4/9 anonim válasza:
Én még téged is irigyellek, mert én se kukacot, se normális almát nem tudok rajzolni...
5/9 anonim válasza:
meg hát!
még lehet énis megfestem. bár rajzolni jobban szeretek :D
6/9 anonim válasza:
Az unokám komolyan foglalkozik a festészettel. Az ő művei alapján javaslom,hogy a háttér maradjon fehér,csak a rózsa kontúrja legyen fekete,állandóan halványodva a rózsától távolodva.
7/9 anonim válasza:
Igen,ez még fekete háttérrel is gyönyörű ajándék,ha te magad készíted.
8/9 anonim válasza:
Én karácsonyra kaptam a lányomtól egy festményt, amit ő készített. Huszonhatszor jobban örültem neki, mint bármelyik másik ajándéknak.
9/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép . A feke hátter nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!