Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Mit adjak anyunak? Segitseteek...

Mit adjak anyunak? Segitseteek mááár légyszi

Figyelt kérdés
annyi, hogy ő mindennek örül de valami olyan kéne ami olcsó és tényleg jó, képeslap az tuti lesz, az se baj ha én csinálom segitsetek...adjatok ötletet mert nemtudom mit vegyek/csináljak :(
2011. dec. 16. 20:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
valami támpont jó enne,hány éves,fiú vagy lány,vagy idősebb?mit vettél még neki?mik a kedvencei stb.igy elég nehéz segíteni.
2011. dec. 16. 20:08
 2/14 A kérdező kommentje:
kérdést felül látod? "mit adjak anyunak" akkor szerinted fiú? meg irtam h mindennek örül, én azt szeretném ha felsorolnátok ötleteket és azokból ugyis tudok választani. :D
2011. dec. 16. 20:10
 3/14 anonim ***** válasza:
Te fiu vagy e:-)
2011. dec. 16. 20:11
 4/14 A kérdező kommentje:
nem én lány vagyok. :D
2011. dec. 16. 20:16
 5/14 anonim válasza:

Szerintem egy anyának/szülőnek sokkal értékesebb egy saját készítésű ajándék,mint valami drága izé ami semmire sem jó.

Én jó ötletnek tartom a közös képet feldobva.Ha van az anyukádnak kedvenc képe a családról,vagy rólad,ragaszd rá egy színes kartonra,amit kreppapírral kedved szerint díszíthetsz.Szerintem olyan dolgot csinálj neki ami megmarad.(:

2011. dec. 16. 20:17
 6/14 anonim ***** válasza:

Miért, egy fiú nem hívhatja anyunak az anyját? :D

Pl. egy illatmécsest a kedvenc illatával.

Csini mécsestartót hozzá.

Teakülönlegességet, ha szereti.

2011. dec. 16. 20:18
 7/14 anonim válasza:
hát ha anyumra gondolok,akkor olyan ugrok be,hogy rejtvénykönyv,konyhai cuccok,tetris,falióra, egy szép felső, egy jó könyv....
2011. dec. 16. 20:19
 8/14 anonim ***** válasza:
gondolkozz! Saját készítésű ajándék a legjobb! De nem jó kategóriában vagy!
2011. dec. 16. 20:20
 9/14 anonim válasza:

szia, vegyél egy szép papír lapot a nyomtatványboltba, keress valami szép idézetet, ami anyukás, írd rá, majd a papír szélét égesd meg egy picit. olyan régies hatása legyen. majd szerezz be egy vázát, vagy üveget, aminek kicsi a szája, akkor mint egy parafadugó(pl pezsgősöveg, szedd le a papírt róla, szépen tisztisd meg kívül belül. majd a papírt tekerd fel, kösd át egy szalaggal, és dugd be a parafadugót.arra figyelj, hogy a papír ki tudjon jönni, ne essen be az üvegbe. így olyan mint egy palackposta.

valami ilyesmi:

[link]

vagy ilyen üveget is beszerezhetsz(esetleg a gyógyszertárban megkérdezheted van e ilyen eladó neki, vagy hobbibolt)

az üveget is dekorálhatod.

Szerintem ez kedves ajándék, tuti fog neki örülni, te csinálod, személyes, és ha elég sírós az idézet:-) akkor tuti siker:-)

2011. dec. 16. 20:21
 10/14 anonim válasza:

[link]

második link lemaradt

2011. dec. 16. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!