Mit adjak anyunak? Segitseteek mááár légyszi
Szerintem egy anyának/szülőnek sokkal értékesebb egy saját készítésű ajándék,mint valami drága izé ami semmire sem jó.
Én jó ötletnek tartom a közös képet feldobva.Ha van az anyukádnak kedvenc képe a családról,vagy rólad,ragaszd rá egy színes kartonra,amit kreppapírral kedved szerint díszíthetsz.Szerintem olyan dolgot csinálj neki ami megmarad.(:
Miért, egy fiú nem hívhatja anyunak az anyját? :D
Pl. egy illatmécsest a kedvenc illatával.
Csini mécsestartót hozzá.
Teakülönlegességet, ha szereti.
szia, vegyél egy szép papír lapot a nyomtatványboltba, keress valami szép idézetet, ami anyukás, írd rá, majd a papír szélét égesd meg egy picit. olyan régies hatása legyen. majd szerezz be egy vázát, vagy üveget, aminek kicsi a szája, akkor mint egy parafadugó(pl pezsgősöveg, szedd le a papírt róla, szépen tisztisd meg kívül belül. majd a papírt tekerd fel, kösd át egy szalaggal, és dugd be a parafadugót.arra figyelj, hogy a papír ki tudjon jönni, ne essen be az üvegbe. így olyan mint egy palackposta.
valami ilyesmi:
vagy ilyen üveget is beszerezhetsz(esetleg a gyógyszertárban megkérdezheted van e ilyen eladó neki, vagy hobbibolt)
az üveget is dekorálhatod.
Szerintem ez kedves ajándék, tuti fog neki örülni, te csinálod, személyes, és ha elég sírós az idézet:-) akkor tuti siker:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!