Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Iskolai angyalkázáskor mit...

Iskolai angyalkázáskor mit adhatnék nek? Ő 15/F, én meg 14/L és semmi ötletem sincs.

Figyelt kérdés
Előre is köszönök szépen minden segítséget :)
2011. nov. 21. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
írj róla valamit érdeklődési kör, jellemzők, stb.
2011. nov. 21. 22:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Képeslap, esetleg könyv, amit szeretne megkapni, csokit természetesen, de hogy tutira menj puhatold ki egy osztálytársadon keresztül: kérd meg a barátnődet, hogy kérdezze meg mit szeretne, és ezzel a barátnődre tereled a gyanút, egyszerű, mint az 1x1 :D
2011. nov. 22. 18:08
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget....annyit tudok róla hogy hétvégenként sokat jár bulizni....szóval vettem egy vodkáspoharat amin billiárdos minta van meg csokit...az első héten ezt adom... de még ezen kívül van három hét amit még nem tudok...esetleg valami vicces kitűző vagy hűtőmágnes esetleg?
2011. nov. 22. 19:55
 4/6 anonim válasza:
Tv sorozatos bögre? Azt könnyen megtudhatod, h mi a kedvence...
2011. nov. 22. 23:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Minden héten kell valamit adni? Huh, ez durva.
2011. nov. 23. 17:43
 6/6 A kérdező kommentje:
igen mert advent idején kellene angyalkázni ugye, csak a szünet miatt ezt előrébbhoztuk... és az első három héten kell adni valami apróságot minden hétre és az utolsó héten van a leleplezés ahol kiderül hogy ki kinek volt az angyalkája és akkor kell valami nagyobb volumenű ajándékot, de max 3000 Ft értékben.
2011. nov. 23. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!