Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit adhatnék a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit adhatnék a barátomnak karácsonyra? L/ 19

Figyelt kérdés
Szeretném a segítségeteket kérni! Nem tudom mit adhatnék barátomnak karácsonyra, 8 hónaposak vagyunk.. Kapott már tőlem olyan párnát amiben a mi képünk van.. fotóalbumot is csináltam már neki.. Most is valami személyeset szeretnék adni neki! Nincs valami jó kis ötletetek? :)
2011. nov. 18. 19:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem tom mennyire személyes, de nekem tetszik a glavirozott kulcstartó... amibe belegravirozod a képeteket vagy a tied
2011. nov. 18. 19:21
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
popószex
2011. nov. 18. 19:21
 3/12 RohanjElemér ***** válasza:
44%
mutasd meg rajta hogy tanított anyukád fuvolázni:) annak biztos örülne
2011. nov. 18. 19:23
 4/12 A kérdező kommentje:
első válaszoló : köszönöm a tippet.. de még lakáskulcsot sem szokott magával hordanii :// 2. : nem kérek ostoba válaszokat...
2011. nov. 18. 19:23
 5/12 anonim ***** válasza:
44%

ez nem ostoba volt..

a szexualitás két ember legbennsőségesebb lelki kapcsolatának fizikai megnyilvánulása.

ha valakit szeretek jót akarok neki

de látom más kategóriákban gondolkozol...:

akkor:

romantikus vacsi amit te csináltál gyertya stb süti bor

kézimunka: sál, origami, rajz, ha tudsz

program: színház, kirándulás, étterem

2011. nov. 18. 19:28
 6/12 anonim ***** válasza:

dohányzik a barátod? én az egyik karácsonyunkra egy gravírozott (Szeretlek felirattal) öngyújtót kaptam :) ami nagyon szép volt, és örültem neki nagyon :)

vagy esetleg, próbáld kiszedni belőle mire vágyik (bár ez annyira nem személyes /mármint nem feltétlen kettőtök szól, mert ha úgy vesszük azt már kimerítetted/)

Nálunk pl most az egyszer kinyögte mit szeretne :) És azt kap, eddig sose mondta meg, mindig nehéz harc volt kitalálni :)

De ha még valami eszembe jut írok :)

L21

2011. nov. 18. 19:28
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönööm a válaszokat! :)
2011. nov. 18. 19:37
 8/12 anonim ***** válasza:
jaja popószex.szavazzuk meg :)
2011. nov. 18. 19:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Vegyé karácsony fát neki most abban van a nagy üzlet XD és neki már nem kell meg vennie Xd
2011. nov. 18. 20:01
 10/12 anonim ***** válasza:

csinálj egy kupont:-tegyél bele kitéphető papírokat

olyanokat h csók tőlem(tőled)

ölelés

ebéd

rendkívüli szex

együtt zuhanyzás

és mind1okből lehet több

tegyél melléjük képet ilyenek

remélem használt

ha valaki hozzá akar szólni a megszólításom NYUSZOOKA

2011. nov. 18. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!